آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۳۷۸۴

تحریم‌های جدید مجلس نمایندگان آمریکا علیه روسیه

نمایندگان آمریکایی شب گذشته تحریم‌های جدیدی را علیه پروژه خط لوله انتقال گاز روسیه به اروپا موسوم به نورد استریم ۲ وضع کردند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از راشاتودی، شب گذشته مجلس نمایندگان آمریکا الحاقیه‌ای را به قانون دفاع ملی این کشور اضافه کردند که شامل اعمال تحریم‌های جدید علیه خط لوله انتقال گاز روسیه به اروپا موسوم به نورد استریم ۲ است.

در حالی آمریکایی‌ها دوباره به سمت تحریم این خط لوله رفته‌اند که هفته گذشته جوزف بورل، معاون کمیسیون اتحادیه اروپا، طی بیانیه‌ای اعلام کرد که این اتحادیه با هر گونه اعمال تحریم از سوی کشور‌های ثالث علیه شرکت‌های اروپایی که در حال فعالیت‌های اقتصادی مشروع هستند مخالف است.

بورل با اشاره به رویکرد آمریکا در قبال اجرای پروژه نورد استریم ۲ نسبت به افزایش تلاش‌های واشنگن برای استفاه از اهرم تحریم علیه شرکت‌های اروپایی و منافع آن‌ها ابراز نگرانی کرده بود.

این بیانیه پس از اظهارات مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا، در باره برنامه این کشور برای تحریم شرکت‌های حاضر در پروژه نورد استریم ۲ منتشر شد.

مسکو تحریم‌های جدید آمریکا را رد کرده و آن‌ها را نوعی فشار سیاسی برای ایجاد رقابت ناعادلانه عنوان کرده است.

ماریو زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، در این باره گفت این نشاندهنده ضعف نظام آمریکاست. آن‌ها به جز استفاده از تاکتیک فشار و زور هیچ ابزار اثرگذار دیگری ندارند.

ماه گذشته میلادی هم سناتور‌های آمریکایی تحریم‌هایی را علیه پروژه نورد استریم ۲ وضع کرده بودند.

پروژه نورد استریم ۲ از اواخر سال ۲۰۱۹ و به خاطر تحریم‌های آمریکا تنها چند کیلومتر مانده به اتمام لوله گذاری متوقف شده است.

روسیه اعلام کرده که علیرغم عقب نشینی شرکت اروپایی لوله‌گذار آلفیز خود قصد دارد عملیات لوله گذاری نورد استریم ۲ را به اتمام برساند.

در صورتی که این خط لوله به بهره‌برداری برسد می‌تواند سالانه ۵۵ میلیارد متر مکعب گاز طبیعی را از روسیه به آلمان منتقل کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار