اگر ۷۰ درصد مردم ماسک بزنند فایده‌ای ندارد / ۹۵ درصد مطلوب است
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۵۷۳۸
حریرچی بیان کرد

اگر ۷۰ درصد مردم ماسک بزنند فایده‌ای ندارد / ۹۵ درصد مطلوب است

معاون کل وزارت بهداشت گفت: اگر ۸۰ درصد مردم ماسک بزنند کف مطلوب است و اگر ۹۵ درصد بزنند مطلوب است اما اگر ۷۰ درصد ماسک بزنند هیج فایده‌ای نداشته و بیماری کاهش نخواهد یافت.

اگر ۷۰ درصد مردم ماسک بزنند فایده‌ای ندارد / ۹۵ درصد مطلوب است

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ایرج حریرچی، گفت: برای کاهش بیماری باید ۹۵ درصد مردم ماسک بزنند و دیگر دستورالعمل‌های بهداشتی مثل شستن مکرر دست‌ها و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

وی افزود: اگر ۸۰ درصد ماسک بزنند کف مطلوب است و اگر ۹۵ درصد ماسک بزنند مطلوب است، اما حالا اگر ۷۰ درصد ماسک بزنند آمار‌های علمی نشان می‌دهد که هیج فایده‌ای نخواهد داشت و بیماری کاهش نخواهد یافت و آن ۳۰ درصدی که ماسک نمی‌زنند تمام زحمات آن ۷۰ درصد را بر باد می‌دهند و تازه ممکن است باعث بی اعتمادی به رعایت پروتکل ماسک زدن شوند و آن‌هایی که ماسک زدند این سوال برایشان پیش بیاید که این همه ماسک زدیم و اتفاقی نیفتاد.

حریرچی، زدن ماسک را شرط لازم، اما ناکافی دانست و گفت: اگر ۹۵ درصد مردم ماسک بزنند ۴ تا ۶ هفته بعد آثار مثبت آن را خواهیم دید.
پربازدیدترین آخرین اخبار