کد خبر:۸۶۵۹۴۳
بسیج دانشجویی دانشگاه زابل در نامه‌ای:

همدلی نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در مجلس مشکلات مردم را کم‌تر می‌کند

بسیج دانشجویی دانشگاه زابل در نامه‌ای به نمایندگان سیستان و بلوچستان در مجلس نوشت: یکی از معضلات جدی سال‌های گذشته منطقه سیستان عدم وجود وحدت و همدلی در بین مسئولین منطقه‌ای بوده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه زابل در نامه‌ای به نمایندگان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از حبیب الله دهمرده و محمد سرگزی به جهت وحدت بین این دو نماینده به اعلام آمادگی جهت کمک در پیگیری و حل مشکلات مردم استان پرداختند.

متن نامه به شرح زیر است:
دکتر حبیب الله دهمرده و دکتر محمد سرگزی، نمایندگان محترم مردم شریف سیستان در مجلس شورای اسلامی
 
 همانطور که مستحضر هستید یکی از معضلات جدی سال‌های گذشته منطقه سیستان عدم وجود وحدت و همدلی در بین مسئولین منطقه‌ای بوده است که خود باعث عقب افتادگی بیشتر منطقه سیستان و رنجش مردم نجیب این خطه شده است. حال امروزه شاهد وحدت کم نظیر شما نمایندگان محترم هستیم که موجب ایجاد امید به آینده‌ای روشن و رفع تدریجی مشکلات در بین مردم سیستان شده است.
 
همچنین این مسئله از طرف فعالین دانشجویی و اجتماعی نیز بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. بی شک تداوم این مسئله منجر به اتفاقات مثبت و تاثیرگذاری در منطقه سیستان خواهد شد. بسیج دانشجویی دانشگاه زابل نیز طی این نامه ضمن تشکر از این رفتار پسندیده، آمادگی خود را جهت کمک برای پیگیری و حل مشکلات مردم سیستان اعلام می‌دارد. امید است با روحیه جهادی و انقلابی و همدلی در بین مسئولین، منطقه سیستان به روز‌های خوش گذشته خود برگردد.
 
آماده//همدلی نمایندگان استان در مجلس مشکلات مردم سیستان را کم‌تر می‌کند
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار