کد خبر:۸۶۶۱۹۹
در نیمه شمالی کشور/

هوا خنک می‌شود

براساس آخرین پیش بینی‌های سازمان هواشناسی دما در نوار شمالی کشور از دوشنبه تا چهارشنبه حدود ۵ تا ۸ درجه سانتیگراد کاهش خواهد یافت.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی امروز در ساعات بعدازظهر و اوایل شب، شمال آذربایجان غربی، اردبیل، شمال زنجان، ارتفاعات البرز در استان‌های تهران و سمنان، ارتفاعات جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان، شمال و ارتفاعات هرمزگان رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

از فردا نیز با نفوذ جریانات شمالی برای استان‌های واقع در شمال غرب، سواحل دریای خزر، ارتفاعات البرز و به‌تدریج شمال شرق کشور و در ساعات بعدازظهر و اوایل شب ارتفاعات جنوب سیستان و بلوچستان، بخش‌هایی از کرمان، شرق فارس، شمال و ارتفاعات هرمزگان بارش باران گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود. این شرایط سه‌شنبه علاوه بر مناطق ذکر شده در دامنه‌های جنوبی البرز در استان‌های قزوین، البرز، تهران و شمال سمنان نیز رخ خواهد داد.

فردا شدت بارش در سواحل دریای خزر خواهد بود، روز‌های چهارشنبه و پنج‌شنبه بارش در شمال غرب، سواحل دریای خزر، شمال شرق، ارتفاعات البرز و در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در شرق فارس، ارتفاعات و شمال هرمزگان و جنوب کرمان پیش‌بینی می‌شود.

از دوشنبه تا چهارشنبه کاهش دما در نوار شمالی کشور حدود ۵ تا ۸ درجه سانتیگراد خواهد بود همچنین از دوشنبه تا پایان هفته جاری برای نواحی شرقی کشور به‌ویژه منطقه زابل، وزش باد شدید، گاهی همراه با گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

از بعدازظهر فردا تا اواخر وقت سه‌شنبه دریای خزر مواج و طوفانی خواهد بود و از فردا تا پایان هفته، شرق و مرکز خلیج فارس مواج پیش‌بینی می‌شود.
منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار