کد خبر:۸۶۶۷۴۵
ویسی در گفتگو با دانشجو:

جهادگران ایلامی بسته‌های غذایی و بهداشتی بین محرومان توزیع می‌کنند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه ایلام گفت: با توجه به اینکه شرایط برای برگزاری اردوی جهادی فراهم نیست، در حال حاضر مشغول تهیه و توزیع بسته‌های غذایی، بهداشتی و پروتئینی بین نیازمندان و محرومان هستیم.

احسان ویسی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه ایلام در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره برگزاری اردوی جهادی گفت: در حال حاضر هیچگونه اردوی جهادی برگزار نمی‌کنیم و علت آن، جلوگیری از شیوع ویروس کرونا بین جهادگران است.

ویسی اضافه کرد: در صورتی که شرایط برای برگزاری اردوی جهادی فراهم شود، این اردو‌ها را مجددا برگزار می‌کنیم و به مردم مناطق محروم و حاشیه نشین شهر ایلام خدمت رسانی خواهیم کرد.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه ایلام خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه شرایط برای برگزاری اردو‌ها فراهم نیست، در حال حاضر مشغول تهیه بسته‌های غذایی، بهداشتی و پروتئینی به منظور توزیع بین نیازمندان و محرومان هستیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار