کد خبر:۸۶۶۸۸۶
نصیرزاده: قادر به ساخت شبیهساز هواپیماهای مختلف هستیم/ در آینده نزدیک کار ساخت شبیه ساز هواپیمای P۳F را آغاز میکنیم
فرمانده نیروی هوایی ارتش از امکان ساخت شبیهسازِ تمام هواپیماهای موجود در کشور توسط متخصصان داخلی خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر سرتیپ «عزیز نصیرزاده» فرمانده نیروی هوایی ارتش صبح امروز در مراسم رونمایی از شبیهساز هواپیمای ترابری ایلیوشین که در ستاد این نیرو برگزار شد، اظهار داشت: ناوگان نیروی هوایی از هواپیماهای متعدد شرقی و غربی تشکیل شده است و امروز بیش از ۹۰ درصد شبیهساز داریم که بخش اعظم آن در نهاجا ساخته شده است.
وی افزود: ساخت شبیهساز «ایلیوشین» یک گام بلند در رده ساخت هواپیمای سنگین و نیمهسنگین است و این شبیهساز این نوید را به هوانوردی کشور ما میدهد که امکان ساخت شبیهسازِ تمام هواپیماهای موجود در کشور وجود دارد و امروز این امکان فراهم شده که بتوانیم شبیه سازهای ناوگان هوایی را بسازیم و به این ترتیب از خروج ارز از کشور جلوگیری کنیم.
امیر سرتیپ نصیرزاده عنوان کرد: شبیه ساز یکی از عوامل مهم در ایمنی پرواز و جلوگیری از حوادث است. در آینده هم بنا داریم تا هواپیمای P۳F را بسازیم و درحوزه بقیه شبیه سازها هم به مباحث تاکتیکی ورود کرده ایم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.