آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۷۷۸۳
گزارش | نادر طالب‌زاده در گفتگو با دانشجو تشریح کرد؛

استراتژی رسانه‌های کشور در جنگ رسانه‌ای «بیروت» چگونه باید باشد؟

انغجارهای مهیب، پایان بحران در لبنان نبود، بلکه بلافاصله تجمعات مشکوک و خشونت آمیز عده‌ای در بیروت، وضعیت لبنان را سخت تر از گذشته کرد و اینجاست که نقش رسانه های مختلف در روایت صحنه امروز بیروت مهم جلوه می‌دهد.

گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، عباس اسماعیل گل: انفجار‌های ویرانگر بندر بیروت را در حالی با خاک یکسان کرد که به تعبیر ناظران بین‌الملل چرنوبیل این بار در غرب آسیا و با محوریت بیروت رخ داده است؛ دلایل این انفجار که هنوز و با گذشت چندین روز در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته و تاکنون ده ها نفر این حادثه دلخراش جان باخته‌اند و بیش از ۵ هزار نفر نیز زخمی شده‌اند اما این پایان کار در لبنان نبود و فردای این انفجارها تجمعات مشکوک و خشونت آمیز عده ای از مردم بیروت، وضعیت لبنان را سخت تر از گذشته کرد و اینجاست که نقش رسانه های مختلف در روایت صحنه امروز بیروت مهم جلوه میدهد به همین خاطر تصمیم گرفته شد با نادر طالب زاده، نویسنده، کارگردان و تحلیلگر درباره اهمیت نقش آفرینی رسانه های کشور در این شرایط مهم از خاورمیانه به گفتگوی مفصل بنشینیم اما از آنجا که این برنامه ساز تلویزیونی این روزها درگیر گذراندن دوران نقاهت کرونا است، به گفتگویی کوتاه اما ذکر نکات مهم  دراین خصوص بسنده کرد.

استراتژی رسانه‌های داخلی و برون مرزی در جنگ رسانه ای «بیروت» چگونه باید باشد؟

وی در ابتدا گفت:  بدون شک این روزها،  روزگاری حساس  و سرنوشت سازی در منطقه خاورمیانه محسوب میشود و  همانند همیشه نقش برخی قدرت های استکباری در فتنه انگیزی در لبنان به طرز واضحی مشخص است.

وی ادامه داد: در این شرایط مسلما رسانه های مختلف جهان نقش تعیین کننده ای در اقناع افکار عمومی ایفا میکنند و به همین خاطر رسانه ای داخلی و برون مرزی کشور می بایست با افشاگری نفوذ دشمنان لبنان، نقش رسانه ای خود را ایفا کنند و نگاه موشکافانه به تحولات لبنان داشته باشند زیرا امروزه یک جنگ اصلی در پوشش جنگ رسانه  ای شکل گرفته  است که به هیچ وجه نباید قافیه را ببازیم.

استراتژی رسانه‌های داخلی و برون مرزی در جنگ رسانه ای «بیروت» چگونه باید باشد؟

طالب زاده افزود: دشمنان قسم خورده ایران اسلامی و کشورهای آزاده و مسلمان کمر به تخریب حزب الله لبنان بسته اند اما فراموش کرده اند که سرنوشت حزب الله لبنان مربوط به همه مسلمانان  است و انشالله توطئه های غربی، عربی که اینروزها  به اوج خود رسیده با نقش آفرینی رسانه های داخلی و برون مرزی کشور ناکام خواهد بود.

استراتژی رسانه‌های داخلی و برون مرزی در جنگ رسانه ای «بیروت» چگونه باید باشد؟

وی ادامه داد: رسانه های مختلف در این راستا می توانند از حضور کارشناسان غربی مخالف استکبار وضد اسرائیلی برای افشاگری از ماهیت استکباری برخی قدرت ها  استفاده کنند و بهترین بهره را ببرند تا به اصلاح در زمین خودشان زمینگیرشان کنیم

استراتژی رسانه‌های داخلی و برون مرزی در جنگ رسانه‌ای «بیروت» چگونه باید باشد؟

نادر طالب زاده در پایان در خصوص ابتلایش به بیماری کرونا گفت : خدا را شکر  چند روزی است که حالم بهتر شده است و از همه کسانی نگرانشان کردم پوزش میخواهم و  از همه دوستانی که این روزهای سخت جویای احوالم بودند قدردانی میکنم. به هر حل امیدوارم با ادامه روند بهبودی بتوانم همانند روال سابق در قالب برنامه های مختلف در خدمت مخاطبان گرامی باشم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار