کد خبر:۸۶۸۶۲۰
حیدری در جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد کرمانشاه:

دانشگاه آزاد اسلامی با تاسیس مدارس عالی مهارتی به دنبال ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان است

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یک شبکه اجتماعی بزرگ است که امید، انگیزه و اراده را در جامعه تزریق می‌کند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی ، شانزدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه عصر روز گذشته به ریاست احمد حیدری معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی و با حضور فرهاد گلمحمدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه و رؤسای واحد‌های دانشگاهی این استان در واحد کرمانشاه برگزار شد.

 حیدری در این جلسه با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی موجب ارتقاء مرتبه علمی ایران در دنیا شده است، گفت: گسترش فضای انقلابی، ارتقای علمی و حفظ کیان دانشگاه سه مأموریت تعیین شده از سوی مقام معظم رهبری برای دانشگاه آزاد اسلامی است که سرلوحه امور و فعالیت‌های این دانشگاه قرار گرفته است.

وی با تأکید بر پیوند علم، تجربه و تحقیق برای جهش تولید، اظهار داشت: نقش دانشگاه‌ها در جهش تولید بسیار چشمگیر است و جهش تولید از مسیر دانشگاه‌ها و اساتید می‌گذرد. باید تمام ظرفیت‌های داخلی را برای رسیدن به این امر مهم به کار گیریم.

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: این دانشگاه با هدیه پربرکت امام راحل، هدایت‌های مقام معظم رهبری و حمایت مردم به وجود آمد و امروز بزرگترین دانشگاه حضوری خاورمیانه و جهان است که دارای بیش از یک میلیون دانشجو، ۶ میلیون فارغ التحصیل، ۲۴ هزار عضو هیأت علمی، ۴۵ هزار حق التدریس، ۶۰ هزار کارمند، ۲۰ میلیون متر مربع فضای ساخته شده، تجهیزات، آزمایشگاه ها، کارگاه‌ها و بیش از ۴۰۰ واحد و مرکز آموزشی است که در سراسر کشور گسترده است.

 حیدری با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در شرایط کرونا در ارائه آموزش‌های مجازی بسیار موفق عمل کرد، افزود: دانشگاه از این تهدید به عنوان یک فرصت استفاده کرد و کلاس‌های آموزش مجازی و آنلاین را در تمامی واحد‌های دانشگاهی برگزار کرد. اپیدمی ویروس کرونا، آموزش عالی کشور از جمله دانشگاه آزاد اسلامی را در راهبرد جدید و شیوه آموزش نوین قرار داد.

وی بر یکپارچه سازی در سیستم‌های ساختاری، آموزشی، مالی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد و ادامه داد: حضور دکتر طهرانچی و تیم مدیریتی ایشان اقدامات خوبی در زمینه یکپارچه سازی صورت گرفته، به طوری که تمامی نرم افزار‌ها در سطح کشور یکسان شده است.

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی به بیکاری جوانان در کشور اشاره و تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با تأسیس مدارس عالی مهارتی به دنبال مهارت محوری و ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان است. دانشگاه آزاد اسلامی یک شبکه اجتماعی بزرگ است که امید، انگیزه و اراده را در جامعه تزریق می‌کند. اعضای هیأت علمی این دانشگاه در اختیار مردم، فرهنگ و اقتصاد کشور هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار