کد خبر:۸۶۹۹۸۵
از صبح امروز؛

۱۰۶ هزار و ۵۲۹ داوطلب کنکور در خراسان رضوی با یکدیگر رقابت می‌کنند

آزمون سراسری از صبح امروز در سطح خراسان رضوی آغاز شد و در مجموع ۱۰۶ هزار و ۵۲۹ داوطلب با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کنکور سراسری در دانشگاه فردوسی مشهد از صبح امروز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی آغاز شده است.

برگزاری این آزمون تا شنبه یکم شهریور ادامه می‌یابد و در مجموع ۲۱ هزار و ۴۰۰ نفر در حوزه امتحانی دانشگاه فردوسی آزمون خواهند داد.

تعداد کل داوطلبان کنکور سراسری ۹۹ در خراسان رضوی ۱۰۶ هزار و ۵۲۹ نفر است که بیش از ۵۴ هزار نفر از این تعداد در حوزه‌های امتحانی مشهد آزمون خواهند داد.

دانشگاه فردوسی مشهد پیش از این، میزبان برگزاری آزمون‌های دکتری و کارشناسی ارشد نیز بوده و در مجموع قرار است از ۶۰ درصد ظرفیت فضا‌های این دانشگاه برای برگزاری کنکور استفاده شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار