کد خبر:۸۷۰۶۳۶
مدیر کل سلامت شهرداری تهران خبر داد

عملکرد مناسب متروی تهران در بحث مقابله با ویروس کرونا

مدیر کل سلامت شهرداری تهران گفت:عملکرد شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا قابل تقدیر است و از همان ابتدای شیوع این ویروس در بخش اطلاع رسانی و آموزش همگام با اداره کل سلامت شهرداری تهران کار کرده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه، زینب نصیری صبح امروز شنبه اول شهریورماه ۹۹ در بازدید از ایستگاه‌های تئاترشهر و میدان حضرت ولیعصر (عج) با اشاره به اینکه از ابتدای شروع ویروس کرونا ارتباط و همکاری خوبی با شرکت بهره برداری متروی تهران داشتند افزود: در همان ابتدا بازدیدی را از روند ضدعفونی کردن قطار‌ها و پایانه‌های متروی تهران انجام دادیم و به صورت غیر رسمی نیز در مواقعی که از مترو استفاده می‌کنم عملکرد آن را بررسی و نکات مورد نیاز را عنوان کرده ام.

مدیرکل سلامت شهرداری تهران تصریح کرد: مترو یکی از شرکت‌هایی است که همکاری خوبی با ستاد مقابله با کرونا در سطح شهر تهران دارد و از زمان شیوع ویروس کرونا دغدغه‌های زیادی داشت تا بتواند تمامی دستور العمل‌های ابلاغی را اجرایی کند.

نصیری با بیان اینکه از نظر تهیه و تولید ماسک و همچنین بحث استفاده مسافران از ماسک نیز دغدغه‌هایی وجود داشت گفت: سیاست‌های به کار گرفته شد و همکاری وزارت صمت با ما، مشکلی در بخش تولید و توزیع ماسک نداشتیم و با اطلاع رسانی و آموزش‌های خوبی که در بخش روابط عمومی و معاونت فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه انجام شد شاهد این هستیم که در حال حاضر تعداد زیادی از شهروندان و مسافران بدون هیچ اجباری از ماسک استفاده می‌کنندو
وی گفت: از ۱۵ اردیبهشت ماه با اجباری شدن استفاده از ماسک در حمل و نقل و عمومی سیاست‌های اطلاع رسانی و آموزشی خوبی در شبکه متروی تهران انجام شد و این موضوع کمک کرد مسافران حساسیت و ضرورت‌ها را بیشتر بدانند و امروز هم شاهد هستیم که بیشتر افراد در شبکه مترو از ماسک استفاده می‌کنند.

نصیری با بیان اینکه درحال حاضر شرایط و فضا با گذشته تغییر پیدا کرده است افزود: تعداد کمی از افرادی که وارد فضا‌های عمومی می‌شوند فاقد ماسک هستند، در همین راستا حضور مجموعه‌هایی که بحث توزیع ماسک را در ایستگاه‌های مترو دارند کمک خوبی می‌کند تا افرادی که فاقد ماسک هستند نیز ماسک دریافت کنند.
نصیری با اشاره به عملکرد مناسب شرکت بهره برداری متروی تهران بیان کرد: امروز شرایط خوبی محیا است و بحث توزیع ماسک با قیمت مناسب و مصوب نیز دنبال می‌شود.

مدیر کل سلامت شهرداری تهران درباره توزیع ماسک رایگان به افراد نیازمند گفت: اجرای طرح خیر موثر در مترو باعث می‌شوند تا افراد نیازمند هم ماسک دریافت کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۷:۱۴
متاسفانه
مترو تهران کرج هر روز خراب و با تاخیر حرکت می‌کنه حتی یک عذر خواهی ساده از مردم با بلندگو نمیشود انگار مردم بدهکار این همه بی کفایتی مسیولین هستند .
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۰
ماجراي خود گويي و خود خندي.
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار