کد خبر:۸۷۰۷۷۱

واکنش چمران به بی‌توجهی شهرداری تهران به ماه محرم

رئیس سابق شورای شهر تهران نسبت به بی توجهی و بی‌برنامگی شهرداری تهران در امر آماده‌سازی معابر و میادین پایتخت در ایام محرم واکنش نشان داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو مهدی چمران، با ابراز تاسف از عملکرد شهرداری تهران در طی سال‌های گذشته در ارتباط با آماده‌سازی میادین و معابر در ایام محرم اظهار کرد: متاسفانه در ۳ سال گذشته نیز مدیریت شهری اعم از شورا و شهرداری تهران توجهی به این مسئله نداشتند.

وی با بیان اینکه از این شورا و مدیریت شهری بیشتر از این نمی‌توان انتظار داشت گفت: آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است! در واقع مردم پایتخت عملکرد مدیریت شهری را در این ۳ سال در حوزه‌های مختلف و بویژه موضوعات فرهنگی دیده‌اند.

چمران اظهار امیدواری کرد: شهرداری تهران در ادامه فعالیت خود تجدیدنظر بکند و هر چه زودتر نسبت به آماده‌سازی شهر و پایتخت برای ایام ماه محرم و صفر اقدام کند.

رئیس سابق شورای شهر تهران نسبت به حذف کلمه اسلامی از میدان جمهوری اسلامی از سوی شهرداری تهران انتقاد کرد و گفت: امیدواریم در این زمینه نیز مسئولان شهری هر چه زودتر نسبت به رفع اشتباه اقدام کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار