کابین دو منظوره تست ویروس کووید-۱۹ و باکتری سل به همت پژوهشگران البرزی طراحی شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۰۸۴۸

کابین دو منظوره تست ویروس کووید-۱۹ و باکتری سل به همت پژوهشگران البرزی طراحی شد

فناوران واحد R&D یکی از شرکت‌های دانش‌محور عضو پارک علم و فناوری البرز موفق به طراحی و تولید کابین دو منظوره ویروس کووید-۱۹ و باکتری سل شدند.

کابین دو منظوره تست ویروس کووید-۱۹ و باکتری سل به همت پژوهشگران البرزی طراحی شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از پارک علم و فناوری البرز، رئیسی، رئیس هیئت مدیره شرکت ژال تجهیز از طراحی و تولید کابین دومنظوره تست ویروس کووید 19 و باکتری سل خبر داد و گفت: این دستگاه برپایه تحقیق و توسعه توسط واحد هر&دی این شرکت طراحی و ساخته شده و نمونه آزمایشگاهی تولید و در حال گذراندن تست‌های بالینی جهت گرفتن مجوز از اداره بهداشت و درمان می‌باشد.
 
رئیسی درباره مشخصات این دستگاه خاطرنشان کرد: این سیستم با به حداقل رساندن میزان ناراحتی برای کادر درمان به‌دلیل عدم نیاز به پوشیدن تجهیزات محافظت شخص و دارا بودن فیلتر هپای H ۱۴ و نمونه‌گیری سریع و داشتن فضای کافی برای سالمندان و استریل کابین با استفاده از لامپ UV پس از هربار مصرف و استفاده از عملکرد دوگانه فشار مثبت و منفی دارای ویژگی‌های بسیار ارزشمندی برای مراکز درمانی و بیمارستانی کشور است.

رئیس هیئت مدیره شرکت ژال تجهیزهمانند یک اتاقک تلفن به‌صورت پرتابل می‌باشد؛ هم به‌صورت ثابت در یک محل قرار گرفته و هم می‌توان در خیابان و هر محل دیگری از آن نصب و استفاده کرد.
 
وی درادامه با تصریح اینکه این دستگاه دارای عملکرد دوگانه است، تصریح گرد: دریک حالت بیمار داخل کابین قرار گرفته و با تنظیم فشار منفی دستکش‌های مخصوص مقاوم به مواد شیمیایی نیز داخل کابین شده و پزشک در خارج کابین اقدام به نمونه گیری می‌نماید و برعکس در حالت دوم پزشک در داخل کابین قرار گرفته و بیمار خارج از کابین فشار مثبت تنظیم شده دستکش‌ها را خارج کرده و نمونه‌گیری انجام می‌شود.
 
رئیسی درباره سایر تولیدات این شرکت دانش‌بینان که دارای ۶۰ نیروی توانمند در استان البرز است، افزود: انواع فریزر با دمای بالا (۸۰- و ۴۰-) درجه سانتیگراد، انواع یخچال و یخچال بانک خون آزمایشگاهی، انواع هود و بایو سیفتی کابینت در کلاس‌های مختلف، هود شیمی درمانی، انواع شیکر و شیکر پلاکت، انواع آون (کوره ازمایشگاهی) در سایز‌های مختلف، انکوباتور و ژرمیناتور‌های آزمایشگاهی از دیگر محصولات ماست که مورد توجه شرکت‌های داخلی و خارجی است.
 
وی با اشاره به اینکه محصول کابین تست نمونه آزمایشگاهی تولید شده و در حال گذرندان دوره‌های تست می‌باشد، گفت: پس از اخذ مجوز از وزارت بهداشت این محصول وارد مرحله تولید انبوه خواهد شد.
 
رئیس هیئت مدیره شرکت ژال تجهیز افزود: با توجه به شیوع ویروس همه‌گیر کرونا و خطرناک بودن این نوع بیماری‌های عفونی وهمچنین کمبود وسایل محافظت فردی و جلوگیری از خستگی کادر درمان و استفاده از پوشش محافظ، این دستگاه متقاضی زیادی در بین کادر درمانی و پزشکی و وزارت بهداشت خواهد داشت.
 
وی با اشاره به اینکه این شرکت همواره از حمایت‌های پارک علم و فناوری البرز برخوردار بوده و در زمینه تحقیقات و حمایت از تولیدات این شرکت نهایت مساعدت را مبذول داشته‌اند، گفت: شرکت‌های دانش بنیان دستاورد‌های بسیار خوبی را در شرایط تحریم و همچنین بیماری کرونا در کشور داشته‌اند و باید حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و فناور جدی‌تر شود.
 
رئیس هیات مدیره شرکت ژال تجهیز با اشاره به اینکه حضور در پارک‌های علم و فناوری برای شرکت‌های دانش بنیان یک فرصت است، گفت: این شرکت فناور در زمینه تولید وسائل آزمایشگاهی، بیمارستانی و تحقیقاتی و کشاورزی فعال است و توانسته برای ۶۰ نفر در حوزه فناور و دانش‌بنیان شغل مستقیم ایجاد کند.
 
وی با اشاره به اینکه در این شرکت بسیاری تجهیزات مورد نیاز داخلی را می‌سازیم و به بازار عرضه می‌کنیم، گفت: یکی از عوامل موفقیت ما علاوه بر کار و تلاش تیمی برای رفع نیاز‌های داخلی، حضور در پارک علم و فناوری البرز است که دستاورد‌های خوبی برای ما داشته است.
پربازدیدترین آخرین اخبار