۵۰۰۰ پرس غذای گرم بین نیازمندان کردستانی توزیع شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۱۲۹۵
از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه کردستان؛

۵۰۰۰ پرس غذای گرم بین نیازمندان کردستانی توزیع شد

بسیج دانشجویی دانشگاه کردستان با همکاری جامعه اسلامی دانشجویان اقدام به تهیه ۵۰۰۰ پرس غذای گرم به منظور توزیع بین مناطق محروم شهرستان سنندج کردند.

۵۰۰۰ پرس غذای گرم بین نیازمندان کردستانی توزیع شد

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه کردستان با همکاری جامعه اسلامی دانشجویان و با پشتیبانی بنیاد برکت و دانشگاه کردستان و با مساعدت خیرین، اخیرا اقدام به اجرای طرح هم‌عهد سلیمانی کردند.

این طرح به منظور اهدای کمک‌های مومنانه به اقشار آسیب‌دیده از کرونا، خانواده زندانیان و نیازمندان اجرایی شد و در قالب آن، ٥٠٠٠ پرس غذای گرم با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی طبخ و در مناطق محروم شهرستان سنندج توزیع شد.

این بسته‌های غذایی در مناطق عباس آباد، کانی کوزله، فرجه، تقتقان، ۱۷ شهریور، گلشن، نایسر، روستای ننله، روستای اساوله و... توزیع شدند.
 
//۵۰۰۰ پرس غذای گرم بین نیازمندان کردستانی توزیع شد
پربازدیدترین آخرین اخبار