آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۵۲۰۴
پایان ماه گذشته میلادی؛

تقاضای بنزین در آمریکا به زیر صفر رسید!

تقاضا برای بنزین در آمریکا ۱.۹ درصد در هفته آخر ماه اوت کاهش یافته و طی ماه های آینده با پایان تعطیلات تابستانی که معمولا اوج تقاضا در این کشور است، بیش از این کاهش خواهد یافت.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از اویل پرایس، تقاضای بنزین در آمریکا در ماه اوت کند شد و حتی در آخرین هفته این ماه با پایان فصل تعطیلات و آغاز مدارس به زیر صفر رسید.

اطلاعات جدید آی اچ اس مارکت نشان می‌دهد تقاضا برای بنزین ۱.۹ درصد در هفته آخر ماه اوت کاهش یافته است. طبق گزارش این شرکت، متوسط تقاضای بنزین در ماه اوت ۱۸.۲ درصد کمتر از سال گذشته بوده است.

کاهش تقاضا برای بنزین در ماه اوت پس از ۴ ماه افزایش تقاضا به دنبال برداشته شدن تعطیلی‌های ناشی از همه گیری ویروس کرونا در ماه مه اتفاق افتاد. فروش بنزین در آمریکا یک ماه قبل از برداشته شدن محدودیت ها، ۵۰ درصد به صورت سالانه کاهش داشت.

دانیل یرگین، رئیس شرکت سرمایه گذاری آی اچ اس مارکت، در این مورد می‌گوید: «کاهش تقاضای بنزین نشانه‌ای از شدت گرفتن همه‌گیری ویروس کروناست و حاکی از آن است که بازگشت به شرایط طبیعی قبل از بحران کرونا زمان بیشتری طول خواهد کشید».

تقاضای بنزین در آمریکا طی ماه‌های آینده با پایان تعطیلات تابستانی که معمولا اوج تقاضا در این کشور است، بیش از این کاهش خواهد یافت. این بدان معناست که شاهد آمار افزایش ذخایر بنزین در گزارش‌های هفتگی اداره اطلاعات انرژی آمریکا خواهیم بود.

آخرین گزارش هفتگی این اداره نشان می‌دهد ذخایر بنزین آمریکا ۳ میلیون بشکه در هفته منتهی به اول سپتامبر کاهش یافته است. این ذخایر در هفته قبل از آن ۴.۳ میلیون بشکه در روز کمتر شده بود. البته این کاهش ذخایر می‌تواند مربوط به طوفان لائورا باشد که باعث تعطیلی پالایشگاه‌ها در سراسر گالف کوست شد. متوسط تولید بنزین در آمریکا در هفته گذشته کاهش یافت و به ۸.۹ میلیون بشکه در روز رسید که کمتر از ۹.۵ میلیون بشکه در روز تولید شده در هفته قبل از آن بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار