راهيابي 15 اثر به مرحله نخست تئاتر بسيج آذربايجان غربي
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۵۳۳
مسئول سازمان بسيج هنرمندان آذربايجان غربي خبر داد:

راهيابي 15 اثر به مرحله نخست تئاتر بسيج آذربايجان غربي

مسئول سازمان بسيج هنرمندان آذربايجان غربي از راهيابي 15 اثر به مرحله نخست جشنواره تئاتر بسيج استان خبر داد.

علي اکبر جاويدي در گفت‌وگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در اروميه، با اعلام اين خبر اظهار داشت: از مجموع 30 اثر رسيده به دبيرخانه اين جشنواره 15 اثر پس از داوري به مرحله نخست اين جشنواره راه يافتند.

وي افزود: اين آثار از 23 تا 25 شهريور ماه با حضور داوران استاني مورد بازبيني قرار خواهند گرفت که از اين تعداد، هفت اثر به مرحله نهايي جشنواره تئاتر بسيج آذربايجان غربي راه مي يابند. 

مسئول سازمان بسيج هنرمندان آذربايجان غربي تصريح کرد: علي ضيايي و منصور باغبان متون را مورد بازبيني قرار داده و بازبيني اجرايي نيز با حضور منصور باغبان، غلامرضا عزيزي و آغ داش از هنرمندان برجسته تئاتر استان انجام مي شود.

جاويدي با اشاره به آثار برگزيده اين مرحله خاطرنشان کرد: تئاتر «مثلث شوم» کاري از حسين رجبي از شهرستان نقده، «زرين جام» کاري از مينا خيراللهي از شهرستان نقده، «صلح در مسخ» کاري از محمد جوانمرد از شهرستان نقده، «سال هاي حرام» کاري از جعفر مختارپور از شهرستان نقده، «سربازان شال بلند» کاري از هوشنگ بابايي از شهرستان مياندوآب، «شب هاي باراني» کاري از حجت الله قاسم نژاد از شهرستان تکاب، «عشق وصال» کاري از صمد قرباني از شهرستان سلماس، «اوغريب تا غريب» کاري از مرتضي پناه خواه از اروميه، «يکي از 72 معرکه غريب» کاري از وحيد حصاري از اروميه، «مجلس نرگس» کاري از امير زينال پور از اروميه، «اعتراف» کاري از مجيد پهلوانيان از اروميه و «پا برهنه در ميدان جنگ» کاري از ايمان رمضاني از شهرستان اروميه، آثار برگزيده اين مرحله از اين جشنواره هستند.

وي گفت: يکي از آثار برگزيده نيز به نام «پايان سفر» به کارگرداني ميلاني از شهرستان اروميه به دليل نداشتن اجرا از اين دوره انصراف داد./انتهاي پیام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار