گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، قیمت مرغ و تخم مرغ سر به فلک کشیده و در کمتر از 6 ماه بیش از 150 درصد افزایش داشته است. در شرایطی که همه ی کالاها و اقلام اساسی از میوه و برنج گرفته تا گوشت و روغن با تورم 40 درصدی هفتگی در حال افزایش است اقشار ضعیف و مستضعف جامعه کم کم از خوردن حداقل هایی مثل تخم مرغ هم محروم می شوند و البته با توجیه تحریم و دلار 28 هزار تومانی یا گردن این و آن انداختن مسئولین بی مسئولیت هم پاسخگو نیستند. نهایتا در بهترین شرایط وعده های سر خرمن می دهند که به زودی ارزان می شود و چنین و چنان می شود اما بازهم رشد قیمت ها ادامه دارد و در این اوضاع بی بضاعتان و کم برخورداران جامعه زیر بار گرانی ها کمر خم می کنند.
همه ی این سختی های معیشتی در حالی است که بسیاری از رانت خواران و محتکران در این آشفته بازار ده ها میلیارد پول به جیب می زنند و منابع ارزی کشور را به جیب خود سرازیر می کنند.
دکتر اصغر بالسینی؛ اقتصاددان و استاد دانشگاه در این رابطه در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو گفت: در شرایط فعلی که بار مصرف گوشت در کشور از گوشت قرمز به سمت گوشت مرغ انتقال پیدا کرده عملا برنامه ریزی نهادهای تولیدی گوشت مرغ به یک مسئله کلیدی تبدیل شده است.