کد خبر:۸۷۸۳۸۶
رئیس جمهور ونزوئلا مطرح کرد؛

مادورو: به همکاری با ایران ادامه می‌دهیم / اقدام به تولید تسلیحات بومی

رئیس‌جمهور ونزوئلا در واکنش به تحریم‌های اخیر ایالات متحده گفت، در عین حال که به همکاری با ایران و کشور‌های دیگر ادامه می‌دهد، برنامه تولید تسلیحات بومی را نیز پیش می‌برد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا روز گذشته (جمعه) در یادبود پانزدهمین سالگرد عملیات‌های فرماندهی راهبردی ونزوئلا تأکید کرد که به همکاری با ایران، روسیه و چین ادامه داده و در عین حال برنامه توسعه سامانه‌های تسلیحاتی داخلی و بومی خود را نیز پیش خواهد برد.

بنا بر گزارش خبرگزاری روسی اسپوتنیک، مادورو ضمن تأکید بر عزم ونزوئلا در تولید تسلیحات داخلی گفت که یک شورای ویژه نظامی و علمی برای این هدف خاص در حال راه‌اندازی است.

رئیس‌جمهور ونزوئلا در این خصوص توضیح داد: «ما تمام آنچه برای ایجاد سیستم تسلیحات بومی نیاز داریم، در اختیار داریم و در عین حال به همکاری با روسیه، چین، کوبا، ایران و تمامی جهان ادامه می‌دهیم و از آن‌ها در زمینه علمی، فناوری و به ویژه مسائل مربوط به تسلیحات و امور راهبردی کمک دریافت می‌کنیم، اما باید به سمت استقلال پیش برویم».

اظهارات مادورو در شرایطی مطرح می‌شود که ایالات متحده روز دوشنبه هفته جاری، تحریم‌های جدیدی را علیه مادورو به دلیل همکاری با ایران تحمیل کرد.

وزارت خارجه ونزوئلا نیز در واکنش به این اقدام ایالات متحده تأکید کرد که تحریم‌های جدید آمریکا علیه رئیس‌جمهور ونزوئلا را نوعی از تهاجم تلقی می‌کند و اینکه کاخ سفید نمی‌تواند کاراکاس را از ایجاد روابط تجاری و اقتصادی با ایران منع کند.

ایالات متحده آمریکا و برخی از همپیمانان این کشور در سال‌های اخیر، تحریم‌هایی را علیه دولت ونزوئلا با هدف منزوی کردن رئیس‌جمهور این کشور و وادار کردن وی به کناره‌گیری از قدرت وضع کرده‌اند.

بعد از آنکه در ژانویه ۲۰۱۹، «خوان گوایدو» رهبر مخالفان ونزوئلا خود را رئیس‌جمهور معرفی کرد، واشنگتن بلافاصله او را به رسمیت شناخت، اما روسیه، چین و ترکیه و برخی کشور‌های دیگر نیز از مادورو به عنوان رئیس‌جمهور قانونی ونزوئلا حمایت کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار