دولت آمريكا مسئول اهانت به ساحت قرآن كريم است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از شيراز، حجت الاسلام محمدخرسند، صبح امروز در خطبه هاي نماز باشكوه عيد سعيد فطر در كازرون با تبريك اين عيد بزرگ، با اشاره به جسارت هاي يكي از نمايندگان مردم استان فارس در مجلس خبرگان رهبري نسبت به انقلاب و رهبري اظهار داشت: متاسفانه در دو سال اخير به ويژه بعد از فتنه سال گذشته شاهد حرمت شكني هاي اين فرد به انقلاب، شخص مقام معظم رهبري و ولايت فقيه بوديم.
نماينده ولي فقيه در كازرون گفت: امروز بوق هاي تبليغاتي استكبار از يكي از نمايندگان فارس درمجلس خبرگان رهبري به عنوان يك فقيه و مرجع تقليد ياد مي كند و اين درحالي است كه اين فرد شرايط مرجع تقليد و فقيه بودن را ندارد و با توجه به اينكه در راستاي منافع دشمن قدم برمي دارد از اين رو شايسته نمايندگي مردم فارس در مجلس خبرگان نيست.
خرسند در آستانه برگزاري اجلاس خبرگان رهبري از نمايندگان و هيئت رئيسه مجلس خبرگان رهبري خواست كه عملكرد و صلاحيت نماينده مردم فارس در اين مجلس كه جسارت هاي وقيحانه انجام مي دهد را بررسي كرده و اين شخص نيز در اعمال خودش تفكر كند و از گذشته عبرت گيرد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به حادثه 11 سپتامبر 2001 بيان كرد: حادثه 11 سپتامبر بهانه اي براي تهاجم به امت اسلامي و ايجاد نظم به اصطلاح نوين جهاني بود.
نماينده ولي فقيه دركازرون با بيان اينكه آمريكا اجازه نمي دهد دركشورش سخني از اسرائيل و هولوكاست گفته شود اما اين اندازه اجازه مي دهد كه يك كشيش خودسر اين چنين به اعتقاد بيش از يك ميليارد و نيم مسلمان اهانت كند، خاطرنشان كرد: اين يك عمل غيرانساني و غيرالهي است كه مورد تاييد هيچ دين، مذهب و مرامي نيست و دولت آمريكا مسئول اين عمل غيرانساني است.
خرسند گفت: اين عمل خبيث عواقب شديدي را براي آن ها خواهد داشت و منافع آن ها در تمام دنيا مورد تهاجم امت اسلامي قرارخواهد گرفت.
وي تصريح كرد: امت اسلامي كينه دشمنان اسلام را به دل خواهند گرفت و روزي انتقام مي گيرند./انتهاي پيام/