کد خبر:۸۸۲۰۸۸
فرمانده نیروی انتظامی تهران مطرح کرد:

اوباش را لو دهید؛ افراد مطمئن باشند هویت‌شان نزد پلیس محفوظ می‌ماند

رئیس پلیس پایتخت گفت: اطلاعات و شماره تلفن افرادی که موضوعات مختلف، تخلفات و جرایم را با پلیس ۱۱۰ در میان می‌گذارند نزد پلیس محفوظ است؛جای هیچ نگرانی نیست.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی پایتخت در خصوص چگونگی ارتباط شهروندان با پلیس و اعلام اسامی و مشخصات اراذل و اوباش و افرادی که موجب رعب و وحشت آن‌ها در محلات می‌شوند، اظهار داشت: پلیس یک مرکز و یک خط ارتباطی به نام ۱۱۰ دارد که این سامانه با تمام پلیس‌های تخصصی مرتبط است.

وی گفت: مردم‌می‌توانند اطلاعات، خبر، موضوعات، تخلفات و جرائم را با پلیس ۱۱۰ در میان بگذارند.

رئیس پلیس پایتخت تصریح کرد: پلیس ۱۱۰ با سایر پلیس‌های تخصصی در ارتباط بوده و موارد را به آن‌ها اطلاع می‌دهد؛ مواردی که فوریتی و ضروری باشد بلافاصله برخورد و اقدام فوری می‌شود، اما مطالبی که باید بر روی آن‌ها اقدامات اطلاعاتی و انتظامی انجام شود بعد از بررسی‌های تخصصی انجام می‌شود.

سردار رحیمی در پاسخ به دیگری در این خصوص که شهروندان در برخی محلات از دست اراذل و اوباش آرامش نداشته و می‌ترسند این موارد را با پلیس در میان بگذارند چراکه نگرانند اطلاعات هویتی یا شماره تماس آن‌ها لو رفته و برای شان ناامنی ایجاد شود، گفت: افراد مطمئن باشند که شماره تماس آن‌ها نزد پلیس محفوظ می‌ماند؛ ما حتی یک مورد در گذشته و حال نداشته و نداریم که هویت افرادی که با پلیس همکاری می‌کنند لو داده شود.

گفتنی است چند وقتی است که پلیس طرح قاطع برخورد با اراذل و اوباش را در محلات شروع کرده و اعلام کرده این طرح را تا زمانی که حتی یک نفر وجود داشته باشد که آرامش را از مردم سلب کند مقتدرانه ادامه خواهد داد.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار