کد خبر:۸۸۵۲۳۲

اعلام وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور

جانشین پلیس راه کشور آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور را تشریح کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ ایوب شرافتی ، درباره وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور گفت: گزارش‌های دریافتی از مراکز کنترل ترافیک در سراسر کشور حاکی از آن است که در حال حاضر ترافیک در محدوده‌های مهرویلا و پل فردیس در آزادراه قزوین - کرج - تهران سنگین است.

وی با بیان اینکه تردد در دیگر محور‌ها و جاده‌های کشور روان گزارش شده است، درباره وضعیت جوی جاده‌های کشور نیز گفت: گزارش‌ها حاکی از آن است که هیچ گونه مداخله جوی در جاده‌های کشور وجود ندارد.

جانشین پلیس راه کشور با اشاره به قرار گرفتن در نیمه دوم و افزایش بارش برف و باران در این ایام از رانندگان خواست که از حالا به فکر تجهیز و تامین امکانات فصل سرما برای خودروی خود باشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار