جسارت قرآن سوزي، اوج قدرت هوشمند آمريكاست!
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۵۲۷
موج محكوميت اهانت به قرآن -174

جسارت قرآن سوزي، اوج قدرت هوشمند آمريكاست!

مسئول سازمان بسيج دانشجويي كهگيلويه و بويراحمد گفت: جسارت، توهين و آتش زدن قرآن مجيد اوج قدرت هوشمند آمريكا و متحدانش است!

داريوش مثنوي در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در ياسوج، ضمن محكوميت اقدام قبيح كشيش آمريكايي اظهار داشت: جسارت، توهين و آتش زدن قرآن كريم اوج قدرت هوشمند آمريكا و متحدانش است.

وي افزود: كشور آمريكا كه امروز مدعي قدرت هوشمند است توانسته است اين قدرت را تنها در جسارت واضح و علني به مقدس ترين كتاب آسماني متعلق به بيش از يك ميليارد نفر از جمعيت كل جهان به نمايش بگذارد كه در حقيقت اين اقدام گستاخانه نشان از ضعف شديد دروني و بيروني دارد.

مثنوي تصريح كرد: اين مدعي قدرت هوشمند با بيش از 300 ميليون نفر جمعيت، به ازاي هر 100 نفر يك نفر زنداني دارد و ركورد دار نسبت آمار تعداد زندان ها به تعداد جمعيت است و از سوي ديگر تا سال 2009 با 12 تريليون دلار بدهكاري مواجه بوده است.

مسئول سازمان بسيج دانشجويي كهگيلويه و بويراحمد در ادامه خاطرنشان كرد: با وجود اين شرايط طبيعي است كه نظام سلطه چشم طمع به داشته هاي ملل مسلمان دوخته و از هر دست آويزي براي جلوگيري از غرق شدن خود بهره بگيرد.

وي تصريح كرد: امروز روياي زندگي آمريكايي مبتني بر مكتب ليبرال دموكراسي در نزد همه ملت ها و حتي خود مردم آمريكا شكست خورده و پوشالي است.

مثنوي با اشاره به اينكه اسلام ستيزي نظام استكباري به ويژه آمريكاي جهانخوار پس از حادثه ساختگي 11 سپتامبر به اوج خود رسيده است، اظهار داشت: نتيجه اقدامات اخير دولت مردان آمريكايي، جز انزواي جهاني و انزجار ملت هاي آزاده دنيا چيزي به دنبال نداشته است، به گونه اي كه آمريكا به عنوان مدعي سلطه بر كل جهان امروز به تدريج از برون گرايي به درون گرايي متمايل شده و برآورد جهاني نيز چيزي جز افول نظام سلطه نيست و اين واقعيت حتي مورد تاييد كارشناسان آمريكايي و غربي نيز مي باشد.

مسئول سازمان بسيج دانشجويي كهگيلويه و بويراحمد خاطرنشان كرد: دانشجويان و دانشگاهيان بسيجي كهگيلويه و بويراحمد اين اقدام گستاخانه عده اي قليل در مقابل كاخ سفيد كه با سكوت معنادار دولتمردان آمريكايي توام است را محكوم مي كنند.

وي در پايان ضمن تاكيد بر ضرورت برخورد جدي با عوامل اين اقدام خواستار جنبش مردمي همه ملت هاي مسلمان جهان اسلام به ويژه ايران اسلامي شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار