
ارتباط کووید ۱۹ با کاهش قابل توجه وزن
محققان دریافتند بیماری کووید۱۹ با کاهش وزن شدید و سوءتغذیه مرتبط است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محققان دانشگاه سن رافائل میلان ایتالیا در مطالعه خود، ۲۱۳ بیمار بهبودیافته از کووید ۱۹ را مجدداً مورد برسی قرار دادند. ۶۱ تن از این افراد ۵ تا ۹ کیلوگرم از وزن شأن را از دست داده بودند.
افرادی که وزن شأن را از دست داده بودند در مقایسه با بیماران بدون کاهش وزن، التهاب سیستماتیک بیشتری داشتند، عملکرد کلیههای شأن دچار اختلال شده بود و طول مدت بیماری شأن طولانیتر بود.
یافتههای مطالعه بیانگر آن است که بیماری کووید ۱۹ تأثیر منفی بر وزن بدن و وضعیت تغذیهای بدن دارد.
تغییر طعم و مزه غذا و همچنین خستگی و عدم اشتها از شایعترین علائم بیماری کووید ۱۹ هستند که میتوانند بر مصرف غذا تأثیر گذارند. از سوی دیگر ماندن در خانه موجب کاهش توده چربی بدن میشود. این فاکتورها در کنار واکنش التهابی منجر به سوءتغذیه میشود.
التهاب حاد تأثیر شدیدی بر چندین مسیر متابولیک دارد و باعث کاهش مصرف غذا و افزایش کاتابولیسم ماهیچهای میشود.
افرادی که وزن شأن را از دست داده بودند در مقایسه با بیماران بدون کاهش وزن، التهاب سیستماتیک بیشتری داشتند، عملکرد کلیههای شأن دچار اختلال شده بود و طول مدت بیماری شأن طولانیتر بود.
یافتههای مطالعه بیانگر آن است که بیماری کووید ۱۹ تأثیر منفی بر وزن بدن و وضعیت تغذیهای بدن دارد.
تغییر طعم و مزه غذا و همچنین خستگی و عدم اشتها از شایعترین علائم بیماری کووید ۱۹ هستند که میتوانند بر مصرف غذا تأثیر گذارند. از سوی دیگر ماندن در خانه موجب کاهش توده چربی بدن میشود. این فاکتورها در کنار واکنش التهابی منجر به سوءتغذیه میشود.
التهاب حاد تأثیر شدیدی بر چندین مسیر متابولیک دارد و باعث کاهش مصرف غذا و افزایش کاتابولیسم ماهیچهای میشود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.