
اخذ مصوبه ۴ فرآورده طبیعی برای بهبود علایم بیماری کرونا
سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: برای بهبود علایم بیماری کووید١٩ تاکنون چهار فرآورده طبیعی با اجزای گیاهی، مصوبه کمیسیون سازمان غذا و دارو را اخذ کردهاند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو در پست توییتری خود نوشت: «برای بهبود علایم بیماری کووید١٩ یا کمک به بهبود و روند درمان بیماران، تاکنون چهار فرآورده طبیعی با اجزای گیاهی مصوبه کمیسیون قانونی سازمان غذا و دارو را اخذ کردهاند که دو مورد منجر به صدور مجوز تولید موقت و مشروط به مدت ۶ ماه شده است و دو مورد فراورده دیگر که مصوبه کمیسیون اخذ کرده اند، ولی هنوز برای آنها مجوز موقت صادر نشده است:
فرآورده شربت تولیدی با نام اظهار شده استاپ سیویر (نام فرآورده تایید نهایی نشده است)
بر اساس کارآزمایی بالینی با مورد مصرف: کاهش دوران بستری و بهبود هایپوکسی، حاوی هفت جزء گیاهی
فرآورده شربت با نام اظهار شده آنوال اس (نام فرآورده تایید نهایی نشده است) حاوی یک جزء گیاهی
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.