محققان دانشگاه بیرجند با همکاری موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر موفق به تولید رقم کنجد سردار شدند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محققان دانشگاه بیرجند با همکاری موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر موفق به تولید رقم کنجد سردار شدند.
عملکرد بالا، طول دوره رویش کوتاه، مناسب برای کاشت در مناطق معتدل و وجود سه کپسول در محور برگ از جمله ویژگیهای رقم کنجد سردار است.
سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی با تصویب و نامگذاری رقم سردار برای لاین کنجد SES-۸۹-۱۱ موافقت کرد. این نامگذاری در واقع به یادبود شهادت سردار قاسم سلیمانی صورت گرفته است.
گفتنی است، ویژگی مقاومت کنجد به خشکی، امکان کشت در حرارت بالا، داشتن بیش از ۴۰ درصد روغن با کیفیت عالی و بیش از ۲۰ درصد پروتیین، دامنه سازگاری زیاد با محیط و کاشت آن به عنوان زراعت دوم پس از برداشت غلات در مناطق گرم و خشک از مزایای عمده کنجد در کشاورزی کشور است.