شرط سعادت مندي در دنيا و آخرت، پيروي از امامان معصوم است
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۱
مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي كهگيلويه و بويراحمد:

شرط سعادت مندي در دنيا و آخرت، پيروي از امامان معصوم است

رئيس دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي كهگيلويه و بويراحمد با اشاره به عظمت وجودي امامان گفت: شرط سعادت مندي در دنيا و آخرت، پيروي از امامان معصوم است، به گونه اي كه طبق احاديث هر كس امام زمان خود را بشناسد و بميرد به مرگ جاهليت مرده است.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از ياسوج، حجت الاسلام حافظ ثابت در مراسم جشني كه به مناسبت ميلاد امام حسن عسگري (ع) عصر روز گذشته در دانشگاه آزاد اسلامي ياسوج برگزار شد با بيان اين مطلب اظهار داشت: امامت، نوري است كه عالم را روشن و تيرگي‌هاي ظلمت‌ها را محو مي‌كند.

وي با بيان اينكه امامت، امري انتصابي است، خاطرنشان كرد: در روز غدير، اگرچه پيامبر(ص)، حضرت علي(ع) را به جانشيني خود، انتخاب كرد اما در حقيقت، اين انتخاب از سوي خداوند تلقي مي‌شود.

ثابت گفت: امامت امري انتصابي و الهي است و نبايد آن را تنها انتخابي ظاهری دانست.

لازم به ذكر است، در اين مراسم كه از سوي بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد ياسوج برگزار شد، برنامه مولودي خواني و مسابقه، اجرا و به برگزيدگان جوايزي اهدا شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار