دانشیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: افرادی که تغذیه مناسبی دارند، دچار اضافه وزن و کمبود وزن نمیشوند.
یه گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، خدیجه میرزایی دانشیار گروه تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اظهار داشت: افرادی که درصد چربی بدن آنها به اندازه کافی باشد از شرایط التهابی کمتری برخوردار هستند.
وی ادامه داد: افراد سالمند و خانمهای باردار بیشتر در معرض خطر ابتلاء به بیماری هستند و به علتِ در خانه ماندن دچار سوءتغذیه دو وجهی میشوند، یعنی هم اضافه وزن پیدا میکنند و هم دچار کمبود ویتامینِ D میشوند.
میرزایی گفت: توصیه میکنیم تنقلاتی را که ارزش غذاییِ بالایی ندارند، از سبد خانوار حذف و به جای آن از سبزیجات و میوههای تازه استفاده شود.
دانشیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، تاکید کرد: مصرف مایعات و نوشیدنیهای گرم مثل چای و انواع دمنوشها میتواند سیستم ایمنی را در مقابل بیماری کرونا تقویت کند.
وی افزود: حتماً باید غذایی که مصرف میکنیم متعادل با نیازهای بدن و متناسب با شرایط کاری و جسمی ما باشد.