آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۲۰۹۰

ثبت ۱۴۸۱ درخواست در سامانه ۱۳۷ با موضوع آبگرفتگی طی سه روز گذشته

از روز جمعه ۳۰ آبان تا روز یکشنبه دوم آذرماه، ۱۴۸۱ درخواست شهروندان با موضوع آبگرفتگی در سامانه مدیریت شهری ۱۳۷ ثبت شده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، روابط‌عمومی سازمان بازرسی شهرداری تهران؛ با توجه به بارش نزولات آسمانی در کلان شهر تهران طی سه روز گذشته و درخواست‌های ثبت شده در این خصوص مناطق ۱۲، ۱ و ۱۵ به ترتیب بیشترین سهم درخواست‌ها را در موضوع آبگرفتگی به خود اختصاص داده‌اند و مناطق ۱۳، ۲۱ و ۲۰ دارای کمترین درخواست ثبت شده بوده‌اند.

شایان ذکر است از این تعداد درخواست ثبت شده ۱۳۹۷ درخواست انجام گردیده و ۸۴ درخواست نیز در حال رسیدگی و انجام است؛ بنابراین گزارش بیشترین علت آبگرفتگی در بارندگی اخیر از نگاه شهروندان تخلیه زباله در انهار بوده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار