مصرف برخی از مواد غذایی به سلامت ششها کمک کرده و باعث بهبود روند بیماری کرونا خواهد شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از اسپوتنیک، پزشک متخصص تغذیه در خصوص فواید مصرف تخم مرغ در دوران کرونا اظهار کرد: سفیده تخم مرغ برای ساخت پادتن به کار رفته و در مقابله با عفونت کمک میکند. زرده تخم مرغ به نوبه خود برای آلوئون تنفسی یا کیسه هوایی ریه مناسب است.
این پزشک متخصص افزود: دیواره سلولهای ایمنی از چربی ساخته شده است بنابراین، تخم مرغ و چربیهای حیوانی را نباید از رژیم غذایی حذف کرد.
گفتنی است که تخم مرغ حاوی ویتامین A است کو «سلولهای قاتل» سیستم ایمنی بدن را تحریک میکند. همچنین ویتامین E درون تخم مرغ نیز خاصیت آنتی اکسیدان دارد.