آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۲۶۵۶

مکزیک از دریافت واکسن آمریکایی فایزر در ماه آینده خبر داد

وزیر امور خارجه مکزیک با اعلام ورود واکسن کرونا به این کشور آمریکای جنوبی در کمتر از یک ماه آینده گفت: پس از تصویب واکسن شرکت آمریکایی فایزر، از همین دارو برای واکسیناسیون در ماه دسامبر (آذر-دی) استفاده خواهند کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو از شبکه تله سور، «مارسلو ابرارد» وزیر امور خارجه مکزیک در توئیتی نوشت: درصورت تصویب پروژه واکسن شرکت دارویی فایزر، تعداد قابل توجهی از همین واکسن طی ماه آینده (دسامبر برابر با اواخر آذرماه) وارد این کشور خواهد شد.

ابرارد اضافه کرد: این واکسن منتخب در حال حاضر با ۱۵ هزار داوطلب برای واکسیناسیون با آن، در مرحله سوم قرار دارد. همچنین اتحادیه انگلیسی آزمایشگاه آسترازنکا و دانشگاه آکسفورد نیز در آستانه تولید واکسن خود هستند.

این مقام بلندپایه مکزیکی همچنین گفت: شرکت فایزر درخواست خود را برای استفاده از این واکسن به سازمان غذا و داروی دولت فدرال آمریکا ارائه داده که امیدوار است تا ۱۰ دسامبر (۲۰ آذر) به تصویب برسد.

وزیر امور خارجه مکزیک تصریح کرد: اگر همه چیز همانطور که پیش بینی شده جلو برود، با تصویب مقامات، به زودی در مکزیک در نیمه‌های دسامبر (۱۵ آذر) واکسیناسیون ضد کرونا خواهیم داشت.

وی در ادامه افزود: سه شنبه کمیسیون مرکزی مراقبت از خطرات بهداشتی، تمام اطلاعات و دستورالعمل‌های مربوط به روند واکسیناسیون را از شرکت فایزر دریافت کرد تا تمام کارکنان بخش سلامت را برای اقدامات آتی آماده کند.

براساس آخرین به روزرسانی تارنمای وردمترز، مکزیک با بیش از یک میلیون مبتلا و بالغ بر ۱۰۲ هزار مرگ و میر ناشی از کرونا در میان ۴ کشور نخست از نظر فراوانی مبتلایان قرار دارد و برای مقابله با شیوع همه گیری، از اولین واکسن‌های تولیدی استقبال می‌کند.

آمریکای لاتین که در یکسال اخیر از میزبان‌های اصلی ویروس کرونا بوده و شیوع کووید-۱۹ در این منطقه سیر صعودی دارد، حالا شینده شدن زمزمه‌هایی از احتمال آغاز واکسیناسیون شاید دلگرم کننده‌ترین خبر روز‌های اخیر برای مردم آسیب پذیر این منطقه باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار