معاون پژوهشی دانشگاه مازندران گفت: باتوجه به برنامههای وزارت علوم، پدیده هیات علمی خاموش در دانشگاههای دولتی مخصوصا دانشگاه مازندران دیده نمیشود.
خصالی، معاون پژوهشی دانشگاه مازندران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: باتوجه به برنامههای وزارت علوم و دانشگاه مازندران پدیده هیات علمی خاموش که شامل اساتیدی است که زمان کمتری برای کار میگذارند هیچ زمان در دانشگاه دولتی دیده نمیشود.
خصالی افزود: اساتید برای ترفیع سالیانه خود مجبور به انجام اموری هستند که بتوانند کار خودشان را حفظ کنند. مقدماتی را انجام بدهند و حداقلها را انجام داده و به استاندارها قائل باشند. درس میدهند، دانشجو میگیرند و مقاله میدهند.
معاون پزوهشی داننشگاه مازندران یادآور شد: حالا در این میان ممکن است برخی از اساتید، تعداد زیادی دانشجوی دکتری داشته باشند و بعضی هم تعداد کمتری. اما به معنای این نیست که اساتیدی در هیات علمی باشند که فعالیتشان ضعیف است یا به اصطلاح خاموشند.
وی ادامه داد: در پدیده ارتباط با صنعت نیز بعضی از اساتید کارشان صنعتی نیست. نباید انتظاری از مجموعه بخش اعظمی از اساتید علوم انسانی و نظری داشت. درصد محدودی هستند که شامل بحث ارتباط به صنعت میشوند. مثل رشتههای مهندسی.
خصالی گفت: البته استان مازندران صنعتی نیست و یک اشکال عمده دیگر استان این است که اگر صنعتی داشته باشد، دفتر آن در تهران است. با این حال دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه مازندران بسیار قوی است.