آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۴۴۲۹

غیبت عجیب روحانی و نوبخت در ارائه لایحه بودجه ۱۴۰۰ به مجلس

در حالی که قرار بود رئیس سازمان برنامه و بودجه به جای رئیس جمهور لایحه بودجه ۱۴۰۰ را تقدیم مجلس کند، در نهایت معاون پارلمانی رئیس جمهور در یک اقدام کم‌سابقه آخرین لایحه بودجه دولت را تقدیم مجلس کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، روز گذشته از سوی معاون پارلمانی رئیس جمهور اعلام شد با توجه به توصیه‌های ستاد ملی کرونا به جای رئیس جمهور، نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه آخرین لایحه بودجه دولت دوازدهم را به مجلس ارائه خواهد کرد.

امروز لایحه بودجه ۱۴۰۰ به مجلس ارائه شد، اما بر خلاف انتظار‌ها از رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز در مجلس خبری نبود.

بر این اساس درحالی که قرار بود رئیس سازمان برنامه و بودجه به جای رئیس جمهور لایحه بودجه ۱۴۰۰ را تقدیم مجلس کند، در نهایت معاون پارلمانی رئیس جمهور در یک اقدام کم سابقه آخرین لایحه بودجه دولت را تقدیم مجلس کرد.

همه ساله رسم بر این بوده است که در زمان ارایه لایحه بودجه، رئیس جمهور ضمن ارائه توضیحاتی از لایحه بودجه آخرین وضعیت شاخص‌های اقتصادی کشور را هم تشریح می‌کرد. مشخص نیست چرا در این برهه که انتقاد‌های زیادی به مسائلی مانند کسری بودجه، شتاب گیری تورم، افزایش نقدینگی و... مطرح شده نه رئیس جمهور و نه رئیس سازمان برنامه و بودجه، حاضر به دفاع از عملکرد اقتصادی دولت و تشریح بودجه نشدند.

مالک شریعتی عضو کمیسیون انرژی مجلس در روایتی از وضعیت ارائه لایحه بودجه ۱۴۰۰ به مجلس گفته است، رکورد تقدیم لایحه شکست، معاون پارلمانی رئیس جمهور لایجه بودجه ۱۴۰۰ را در ۲۰ ثانیه تقدیم نائب رئیس مجلس کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار