آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۵۳۸۶

شریفی: شرکت‌های بیمه در جبران خسارت وارده به واردکنندگان کوتاهی می‌کنند

کارگروه بیمه و مالیات اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام وطیور ایران خواستار تغییر رویه شرکت‌های بیمه در قبال بیمه صاحبان محموله‌های وارداتی شد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام وطیور ایران (اوندا)، علیرضا شریفی عضو کارگروه بیمه و مالیات اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران اظهار کرد: متاسفانه شرکت‌های بیمه خسارتی که به واردکنندگان نهاده‌های دامی در مسیر تامین کالا وارد می‌شود را به صورت کامل پرداخت نمی‌کنند.

وی افزود: براساس قوانین تجاری، واردکنندگان ملزم هستند که کالا‌های خود را از مبداء تا مقصد بیمه کنند و البته واردکنندگان نیز علاقمند به پوشش ریسک خود توسط شرکت‌های بیمه هستند، ولی این بیمه صرفا باید توسط شرکت‌های بیمه داخلی صورت بگیرد.
عضو کارگروه بیمه و مالیات اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران افزود: علی رغم پرداخت حق بیمه‌های گزاف، متاسفانه در صورت واردشدن خسارت به محموله کالا‌های وارداتی؛ شرکت‌های بیمه هیچ گونه تعهدی را نسبت به جبران کامل خسارت به عهده نمی‌گیرند.
شریفی تصریح کرد: عملکرد شرکت‌های بیمه در قبال واردکنندگان کالا به نحوی است که پرداخت حق بیمه کالا‌های وارداتی به نوعی عوارض واردات و به تعبیری، وظیفه و تعهد واردکننده و به مثابه دین به شرکت بیمه، محسوب می‌شود و شرکت‌های بیمه در صورت ورود خسارت به واردکنندگان حاضر به جبران کامل خسارت آن‌ها نیستند.
عضو اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران خاطرنشان کرد: با توجه به پرداخت حق بیمه و خساراتی که به واردکنندگان در مسیر تامین کالای اساسی مورد نیاز کشور تحمیل می‌شود لازم است تا شرکت‌های بیمه نسبت به انجام وظایف و تعهدات خود در قبال بیمه گذاران اقدام کنند و برای تحقق این امر نیاز به تغییر رویکرد در فعالیت شرکت‌های بیمه‌ای کشور است.

وی یادآورشد: اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیورایران مساله عدم پایبندی شرکت‌های بیمه‌ای به تعهداتی که در قبال بیمه گذاران دارد را از طریق سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، بیمه مرکزی و شورای رقابت پیگیری می‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار