رسانه هاي گروهي با انعكاس واقعيت ها به مردم، دشمنان را نااميد كنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۷۴۰
استاندار اردبيل:

رسانه هاي گروهي با انعكاس واقعيت ها به مردم، دشمنان را نااميد كنند

استاندار اردبيل گفت: رسانه هاي گروهي با عمل به رسالت خطير خود و انعكاس واقعيت ها به مردم، دشمنان را بيش از پيش نااميد كنند.

به گزارش گروه اجتماعي «شبكه خبردانشجو»، سيد حسين صابري در نشست خبري در استانداري اردبيل، تصريح كرد: دولت و مجلس شوراي اسلامي به وظايف خود در ارتباط با طرح هدفمند كردن يارانه ها به نحو مطلوب عمل كرده اند و در حقيقت حدود نيمي از اين طرح به خوبي پيش رفته و اجرا شده است.

وي اظهار داشت: دولت خدمتگزار دكتر احمدي نژاد در كتاب زرين عملكرد خود چند برگ برجسته دارد كه از جمله آن ها مي توان به سفرهاي استاني، اجراي طرح سهميه بندي بنزين و طرح هدفمند كردن يارانه ها اشاره كرد.

صابري با اشاره به اينكه طرح هدفمند كردن يارانه ها با هدف صرفه جويي و رسيدن كامل به استقلال اقتصادي و خودكفايي در كشور اجرا مي شود، گفت: اعتماد مردم به دولت بسيار پسنديده است، اما به لحاظ ضرورت مشاركت مردم در اجراي اين طرح، بايد رسانه ها زمينه آن را فراهم كنند.

استاندار اردبيل افزود: رسانه ها به مثابه پل ارتباطي بين مردم و مسئولان بايد ضمن انعكاس اشكال هاي ما، خواسته هاي مردم را نيز به گوش مسئولان برسانند و از سوي ديگر، بازخوردي از مسائل مختلف به ويژه نگاه مردم به اجراي طرح هدفمند كردن يارانه ها به مسئولان مربوطه ارائه دهند.

وي تاكيد كرد: رسانه هاي گروهي بايد با عمل به رسالت خطير خود و انعكاس واقعيت ها به مردم، دشمنان را بيش از پيش نااميد كنند تا آنان آرزوي شكست طرح هدفمند كردن يارانه ها را به گور ببرند.

صابري با بيان اينكه مردم همواره آگاهانه و جلوتر از دشمنان حركت مي كنند، اظهار داشت: خبرنگاران رسانه هاي گروهي بايد زمينه مشاركت بيش از پيش مردم را براي اجراي هرچه بهتر طرح هدفمند كردن يارانه ها فراهم كنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار