آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۷۶۲۴

امیرآبادی: کمیسیون‌ها در حال رسیدگی به ۹۳ لایحه دولت هستند / آقای روحانی! اختلاف افکنی نکن

عضو هیات رئیسه مجلس گفت: ۹۳ لایحه از طرف دولت به مجلس ارسال شده و ۷۰ لایحه را در یک روز اعلام وصول کردیم، این درحالی است که اولویت بیشتری به لوایح دادیم، ولی ۵۴ طرح فوریت‌دار هم در مجلس داریم.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، احمد امیرآبادی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی امروز (سه‌شنبه ۲۵ آذر ماه ۹۹) در جلسه علنی و پیش از ورود به رسیدگی به دستورکار صحن علنی با اشاره به اظهارنظر رئیس جمهور مبنی بر این که مجلس به لوایح دولت توجهی نکرده و به سونامی طرح‌ها می‌پردازد، اظهار داشت: ۹۳ لایحه از سوی دولت به مجلس داده شده و ۷۰ لایحه را در یک روز و با یک نامه اعلام وصول کردیم.

وی در توضیح بیشتر افزود: هم اکنون ۳۱ لایحه فقط در کمیسیون حقوقی قضایی در حال بررسی است و چند لایحه با فوریت به مجلس ارسال شده و بقیه آن‌ها به صورت عادی ارسال شده است.

عضو هیات رئیسه مجلس تصریح کرد: ۵۴ طرح فوریت‌دار در نوبت رسیدگی است، اما لوایح فوریت‌دار دولت را در دستور قرار دادیم و به آن توجه بیشتری کردیم.

امیر آبادی فراهانی گفت: ۷ لایحه دولت به قانون تبدیل شده و به رئیس جمهور اعلام می‌کنم که بهتر است نسبت به مجلس کم لطفی نکند و لوایح غیرمعیشتی و اقتصادی به مجلس ندهد. ضمن این که بهتر است آقای روحانی به دنبال اختلاف افکنی بین قوا نباشد.

وی در پایان گفت: از رئیس جمهور تعجب می‌کنم که در حالی که خود او سابقه نمایندگی مجلس را دارد این اظهارات را علیه مجلس بیان می‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۱
اگر اصل و نسب ایشان را بررسی کنید به خوارجان و منافقان صدر می رسید که کاری جز تفرقه اندازی و خیانت و جنایت نداشتند و این ارث به ایشان هم رسیده است
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار