آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۸۴۲۴
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

درآمدزایی آزمایشگاه مرکزی دانشگاه چمران اهواز رشد ۳ برابری داشته است

مدیر امور آزمایشگاه‌های دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: درآمدزایی آزمایشگاه مرکزی این دانشگاه از سال ۹۸ تا کنون رشد سه برابری داشته است.

درآمدزایی آزمایشگاه مرکزی دانشگاه شهید چمران اهواز رشد ۳ برابری داشته

یوسف تمثیلیان، مدیر امور آزمایشگاه‌های دانشگاه شهید چمران اهواز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص فعالیت‌های این آزمایشگاه در عرصه های مختلف گفت: از سال گذشته تاکنون ۱۳ تفاهم نامه همکاری بین این آزمایشگاه و سازمان‌ها و ادارات استان خوزستان، منعقد شده و از هفته پژوهش سال ۹۸ تا به الان بیش از ۵۰۰۰ نمونه در این آزمایشگاه دریافت و انجام شده است.

تمثیلیان افزود: در این بازه زمانی، درآمدزایی آزمایشگاه مرکزی دانشگاه شهید چمران اهواز رشد ۳ برابری داشته است.
 
مدیر امور آزمایشگاه‌های دانشگاه شهید چمران اهواز تصریح کرد: آزمایشگاه مرکزی این دانشگاه شامل آزمایشگاه‌های طیف سنجی، میکروسکوپی، مواد غذایی و خوراک دام و طیور، کروماتوگرافی، لایه نشانی-مهندسی سطح-خواص مواد می‌شود که در هر پنج بخش به درون و بیرون از دانشگاه خدمات رسانی می‌کند.

وی درباره استقرار سیستم مدیریتی و اخذ گواهی نامه ISO/IEC ۱۷۰۲۵ در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه، اظهار کرد: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه سال گذشته موفق به طرح ریزی، استقرار و اجرای کامل سیستم مدیریت کیفیت بر اساس استاندارد ISO ۱۷۰۲۵ شد و بهمن ماه ۹۸ هم مورد ممیزی گروه ارزیابی مرکز ملی تایید صلاحیت ایران قرار گرفت و با ارائه عملکردی قابل قبول از سوی آزمایشگاه بدون عدم انطباق بحرانی، موفق به دریافت گواهی نامه تائید صلاحیت ISO/IEC ۱۷۰۲۵ از بالاترین مرجع تائید صلاحیت در کشور شد.

مدیر امور آزمایشگاه‌های دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه شهید چمران اهواز تنها مرکز دولتی در جنوب غرب کشور است که موفق به دریافت این صلاحیت در زمینه غذایی و کشاورزی شده است و طبق این گواهینامه ها، آزمایشگاه مرکزی قادر به انجام آزمون های فلزات سنگین با دستگاه جذب اتمی (AAS)، آفلاتوکسین، مایکوتوکسین و مواد افزودنی خوراکی با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی پیشرفته (HPLC) در حوزه آزمون نمونه‌های مواد غذایی و خوراک دام و طیور شامل نمونه‌های گندم، ذرت، برنج و کنجاله سویا، انواع کنسرو، نوشابه‌های گازدار، شیر، ماست، دوغ و خامه و... است.

وی ابراز کرد: در سال جاری، با وجود مشکلاتی از قبیل تحریم و نوسان قیمت ارز موفق به خرید دو تجهیز با فناوری پیشرفته شامل میکروسکوپ الکترونی روبشی نشر میدانی (FESEM) و کروماتوگرافی مایع با کارایی پیشرفته (HPLC) شدیم. از ابتدای سال ۹۸ هم آزمایشگاه مرکزی آمادگی کامل خود را برای ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه مشاوره اخذ گواهی تائید صلاحیت ۱۷۰۲۵، طرح‌های توسعه‌ای و تحقیقات بازار، تجاری سازی خدمات آزمایشگاهی و... برای سایر آزمایشگاه‌های سطح دانشگاه و استان اعلام کرده است.

تمثیلیان گفت: با افزوده شدن تجهیزاتی از قبیل رفرکتومتر، دستگاه اندازه گیری زاویه تماس، آنالیزور آب، پرینتر سه بعدی و ویسکومتر لوله موئینه خدمات دستگاهی این آزمایشگاه در زمینه‌های مختلفی از جمله مهندسی سطح، گسترش یافته و در حال حاضر انواع تجهیزات با فناوری پیشرفته، تجهیزات تخصصی و عمومی موجود در این آزمایشگاه آماده خدمات رسانی به مشتریان است.

وی یادآور شد: ساخت ژل ضدعفونی کننده با استفاده از فرمولاسیون استاندارد، آزمون نمونه‌های الکل ارسالی از طرف معاونت پشتیبانی دانشگاه به صورت کیفی، ارائه خدمات آزمایشگاهی در محل این آزمایشگاه به دانشجویان بومی در حال تحصیل در سایر دانشگاه‌های سراسر کشور و برنامه ریزی و صدور مجوز دوره کارآموزی برای دانشجویان متقاضی از جمله اقدامات دیگری است که در این آزمایشگاه انجام گرفته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار