آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۸۹۴۰
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی:

واحد‌های فناور دانشگاه محقق اردبیلی تا ۴۰ میلیارد ریال محصولات خود را به فروش رساندند

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی از فروش بیش از ۴۰ میلیارد ریالی محصولات واحد‌های فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه محقق اردبیلی طی یک سال گذشته خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عزیز حبیبی، رئیس دانشگاه محقق اردبیلی از فروش بیش از ۴۰ میلیارد ریالی محصولات واحد‌های فناور مستقر در مرکز رشد این دانشگاه طی یک سال گذشته خبر داد.

حبیبی گفت: اغلب این واحد‌ها با محوریت دانشجویان، دانش ­آموختگان و اساتید در مرکز رشد واحد‌های فناوری دانشگاه مستقر هستند.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی افزود: این دانشگاه حمایت‌های متعددی در راستای توانمندسازی واحد‌های فناور از جمله تسهیلات مالی، ارائه خدمات پشتیبانی و مشاوره در زمینه ­های مختلف نظیر بیمه، مالیات، تجاری­ سازی، فروش، دانش­ بنیان شدن، ثبت اختراع، ثبت برند، حضور در نمایشگاه‌ها و ... به عمل می ­آورد تا این واحد‌ها بتوانند ایده ­های فناورانه­ خود را به محصول تبدیل نموده و در نهایت روانه­ بازار کنند.

وی تصریح کرد: آموزش دانشجویان در ورود به حوزه­ فناوری یکی از رسالت‌های اصلی دانشگاه است و با این رویکرد، در حال حاضر تعداد ۱۱۵ واحد فناور در دانشگاه محقق اردبیلی مشغول تحقیق بر روی ایده ­های فناورانه­ خود هستند که تعداد قابل توجهی از این واحد‌ها از دانشجویان و دانش ­آموختگان این دانشگاه هستند.

حبیبی با اشاره به رشد مناسب شرکت‌های دانش بنیان این دانشگاه در سال ۱۳۹۹ نسبت به سه سال گذشته، گفت: این دانشگاه تبدیل واحد‌های فناور خود به شرکت‌های دانش بنیان را در دستور کار قرار داده است تا از این طریق، نقش دانشگاه در ایجاد زیست ­بوم فناوری و راه اندازی کسب و کار‌های پایدار برای دانشجویان و دانش ­آموختگان را ارتقا بخشد.

وی با اشاره به شروع تأسیس شرکت‌های دانش بنیان دانشگاهی توسط اعضای هیأت علمی در این دانشگاه و نیز افزایش حمایت‌های مالی و مشاوره­‌ای به فناوران دانشگاه، ابراز امیدواری کرد: با ورود اساتید دانشگاه به حوزه­ فناوری و سوق دادن تحقیقات آن‌ها به سمت محصولات فن ­محور و کاربردی کردن نتایج پژوهش‌های دانشگاهی، دانشگاه بیش از پیش در کنار صنعت قرار گیرد و مسئولیت اجتماعی خود را در توسعه­ نسل چهارم دانشگاه‌ها ایفا کند.

حبیبی افزود: پس از شروع ویروس منحوس کرونا در کشور، این دانشگاه در کنار آموزش‌های مجازی ۱۰۰ درصدی، در حوزه تولید محصولات مرتبط با پیشگیری، تشخیص و درمان کرونا نیز ورود نمود که از جمله­ آن می‌توان به تولید ماسک ­های فیلتردار هفت لایه­ N ۹۵ و تأمین بخش عمده ­ای از نیاز کادر درمانی استان اردبیل به این محصول، محلول ضدعفونی دست و محل تزریق، ست لوله ونتیلاتور برای بزرگسالان و اطفال، بگ تنفس بیهوشی، دستگاه تنفس مصنوعی غیرتهاجمی دو فشاره بر اساس فشار هیدرو استاتیک آب، سیستم ماژولار تصفیه ­کننده هوا و محیط از عوامل بیماری­ زا، دستگاه هوشمند اسپیرومتر پرتابل، تب سنج غیرتماسی هوشمند، سامانه پردازش تصاویر پزشکی و تشخیص میزان درگیری ریه با ویروس کرونا اشاره کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار