کد خبر:۹۰۱۰۶۱
در جلسه با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه شهرکرد مطرح شد

زمان‌بندی امتحانات دانشجویان دانشگاه شهرکرد در اختیار اساتید است

رئیس اداره it دانشگاه شهرکرد در مورد نحوه برگزاری امتحانات گفت: سیستم امتحانات در اختیار اساتید خواهد بود؛ به نحوی که هر استاد به صلاحدید خود می‌تواند برای هر سوالی تایمر مشخصی بگذارد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جلسه پرسش و پاسخ با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه شهرکرد با حضور نمایندگان تشکل‌های دانشجویی به صورت مجازی برگزار شد.

در این جلسه سعید کریمی، رئیس دانشگاه شهرکرد با اشاره به نحوه محاسبه شهریه دانشجویان مهمان و شبانه تصریح کرد: ترم گذشته ما در خواستی مبنی بر کم شدن شهریه دانشجویان را به هیئت امنا دادیم و پس از آن به وزارت علوم ارجاع داده شد و تصویب شد. امسال هم دنبال این مسئله ایم و این مسئله منوط بر اجازه هیئت امناست که به دنبال تصویب دوباره آن هستیم.

رئیس دانشگاه شهرکرد در پاسخ به این سوال که چرا مرکز رشد دانشگاه استانداری است، بیان کرد: این مرکز قبلا به اعتبار برنامه بودجه برای دانشگاه ساخته شد، اما بعد از مدتی به علت فرسودگی ادارات استانداری با توافق رییس وقت دانشگاه در اختیار استانداری قرار گرفت.

خسروی رئیس اداره it در مورد نحوه برگزاری امتحانات مطرح کرد:در تلاش هستیم برنامه‌ای متفاوت از امتحانات پارسال اجرا کنیم و سیستم امتحانات را در اختیار اساتید خواهد بود به نحوی که هر استاد به صلاحدید خود می‌تواند برای هر سوالی تایمر مشخصی بگذارد و اجازه بازگشت به سوالات قبل را ندهد یا برای همه سوالات یک زمان کلی در نظر بگیرد.

در ادامه این جلسه رئیس اداره it دانشگاه در مورد مشکل قطعی کلاس‌ها و برنامه سس بیان کرد:هیچ مشکلی از جهت سامانه دانشگاه وجود ندارد و قطع و وصل کلاس‌ها ناشی از سرعت کم اینترنت استاد و یا دانشجو است.

مشتاقی معاون آموزشی دانشگاه شهرکرد درمورد وضعیت بارم بندی امتحان پایان‌ترم خاطرنشان کرد:اساتید موظف به ارزشیابی مستمر هستند و پایان‌ترم دانشجویان ۲۰ درصد از نمره پایانی است و اگر استادی غیر از این کاری انجام دهد تخلف کرده است.

معاونت آموزشی در پاسخ به این سوال که چرا کارمندان و اساتید پاسخگو نیستند؟ گفت:ما را در این زمینه یاری کنید اگر فردی تخلف و یا از وظایفش کوتاهی کرد به ما اطلاع دهید تا با آن‌ها برخورد کنیم با افراد خاطی که گزارش شده برخورد کردیم.

طهماسبی معاون دانشجویی دانشگاه شهرکرد در پاسخ به این سوال که بعد از کرونا چه مکانی برای دانشجویان غیرخوابگاهی در نظر شده است؟ افزود: در حال ساخت و اتمام تعدادی خوابگاه هستیم و در آینده دانشجویان غیرخوابگاهی هم می‌توانند از خوابگاه‌ها استفاده کنند برای استراحت غیر خوابگاهی‌ها مکان‌هایی مثل مسجد و نماز خانه خوابگاه‌ها وجود دارد.

طهماسبی در مورد حذف وعده غذایی دانشجویان غیر خوابگاهی در وعده شام و صبح اظهار کرد: هیچ وعده غذایی حذف نشده است و هر دانشجو می‌تواند وعده غذایی دریافت کند.

وی با اشاره به اینکه چه تسهیلاتی برای دانشجویان و رفع موانع تحصیل صورت گرفته یادآور شد: صندوق رفاه اعتبار خوبی ندارد، اما با تلاش‌هایی که انجام شد تلاش شد ۳۰ سهمیه دریافت و پس از آن به ۹۰ سهمیه و الان در تلاشیم به ۱۵۰ سهمیه وام ضروری افزایش پیدا کند مهلت ثبت نام تا ۱۵ دی است.

مبینی معاونت پژوهشی دانشگاه در پاسخ به این سوال که چرا به استعداد‌ها و طرح‌های دانشجو‌ها بها داده نمی‌شود؟ تاکید کرد: اینطور نیست ما مشتاقانه به دنبال دانشجو‌های خلاق و ایده پرداز هستیم و درب معاونت پژوهشی به روی دانشجویان باز است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار