کد خبر:۹۰۲۳۲۳
کنعانی در گفتگو با دانشجو:

جشنواره کسب‌وکار‌های نوآفرین فارس آغاز شد

مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز از آغاز به کار نخستین جشنواره کسب‌وکار‌های نوآفرین فارس خبر داد.

جشنواره کسب‌وکار‌های نوآفرین فارس آغاز شد

منصور کنعانی، مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، از آغاز به کار نخستین جشنواره کسب‌وکار‌های نوآفرین فارس خبر داد.

کنعانی مطرح کرد: هدف از برگزاری این جشنواره رونق کارآفرینی، کمک به گسترش و بهبود اکوسیستم استارتاپی و انتخاب کسب‌وکار‌های نوآور و برتر استان فارس است.

مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز بیان کرد: جشنواره کسب‌وکار‌های نوآفرین فارس در محور‌های تجارت الکترونیک، علوم انسانی، آموزش، هوش مصنوعی، فینتک، سلامت، بازی‌سازی، اینترنت اشیا، بیوتکنولوژی، مکاترونیک، رباتیک، انرژی، نانو، کشاورزی، نفت و گاز و مواد نوین و پیشرفته اجرا می‌شود.

وی در ادامه به اشاره به امتیازات و جوایز درنظرگرفته شده برای تیم‌های برتر خاطرنشان کرد: استارتاپ اول ۵۰ میلیون ریال، استارتاپ دوم ۳۰ میلیون ریال و استارتاپ سوم ۲۰ میلیون ریال جایزه نقدی دریافت خواهند کرد.

کنعانی افزود: معرفی تیم‌های برگزیده به صندوق نوآوری و شکوفایی، استقرار ۵ تیم برتر در پارک علم و فناوری فارس و بهره‌مندی از تخفیفات ویژه خدمات تجاری‌سازی دانشگاه شیراز، از دیگر امتیازات تعلق‌گرفته به تیم‌های برتر است.

مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز ادامه داد: در دو مرحله داوری و برگزاری یک کارگاه، تیم‌های منتخب به مرحله پایانی راه می‌یابند و از برگزیدگان نهایی، درروز پایانی این جشنواره (۲۴ دی‌ماه ۱۳۹۹) تجلیل می‌شوند.

لازم به ذکر است، کسب‌و‌کار‌های نوآفرین فارس تا ۱۷‌دی‌ماه فرصت دارند، از طریق وب‌سایت مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز، به نشانی iec.shirazu.ac.ir در این جشنواره ثبت‌نام کنند.

علاقه‌مندان به حضور در این جشنواره و بهره‌مندی از امتیازات آن می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیش‌تر با شماره‌تماس ۰۷۱۳۶۴۶۰۹۹۶ در ارتباط باشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار