ثمره بزرگداشت ياد شهدا، تقويت اراده در نسل آينده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۳۲۹
استاندار هرمزگان:

ثمره بزرگداشت ياد شهدا، تقويت اراده در نسل آينده است

استاندار هرمزگان نتيجه بزرگداشت ياد شهدا، جانبازان و ايثارگران دوران دفاع مقدس را زنده نگه داشتن ياد آنان در عزم و اراده نسل جوان کشور دانست.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از بندرعباس، حسين هاشمي تختي ديروز در مراسم غبار رويي گلزار شهدا، طي سخناني اظهار داشت: جنگ با تمام مشکلات خود، آرامش، امنيت و خودباري در مسئولان و نخبگان را ايجاد کرد که نتيجه آن را امروز در آباداني و سربلندي جمهوري اسلامي ايران در سطح دنيا مي بينيم.

وي راه و مسير اصلي اين ملت را همان راه و اهداف شهدا عنوان کرد و افزود: فرهنگ ايثار، شهادت و تجليل از شهدا و جانبازان بايد در هميشه اين انقلاب زنده و پايدار بماند.

هاشمي تختي با بيان اين مطلب که امروز دشمن با اينکه تمام گزينه ها و تهديدهاي نظامي به جنگ نرم و جنگ اقتصادي را بازگو مي کنند، اما از قدرت و اراده اين ملت ناتوان بوده و مي طلبد که ما همچنان عزم و اراده آن شهدا و رزمندگان دوران دفاع مقدس را زنده و پايدار نگه داريم و با تاسي از فرهنگ ايثار و شهادت، اين انقلاب را جاودانه نگه داريم.

استاندار هرمزگان در پايبندي اين ملت به کتاب قرآن و ولايت فقيه به عنوان دو گزينه مهم ياد کرد و گفت: مردم ما با انفجار يک بمب در مهاباد سست نمي شوند بلکه هوشيارتر بوده و هميشه از ولايت فقيه و اين انقلاب دفاع مي کنند.

لازم به ذکر است، در اين مراسم از کتاب «حديث عاشقان» که شامل مجموعه وصيت نامه شهداي استان مي باشد، رونمايي شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار