شهدا ترجمان « ايمان، عشق، بصيرت و همت» هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۳۷۱
مسئول كانون بسيج مهندسين كازرون :

شهدا ترجمان « ايمان، عشق، بصيرت و همت» هستند

مسئول كانون بسيج مهندسين كازرون، با بيان اينكه شهدا به درستي اين چهار مسير يعني « ايمان، عشق، بصيرت و همت» را براي ما تجربه كردند، گفت: انسان بي بصيرت در فتنه ها گرفتار شده و بي همتي نيز سبب ترديد مي شود از اين رو ما بايد با ادامه راه شهدا اين چهار عامل را رعايت كنيم.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو»، عبد الرسول گندمي، شب گذشته در مراسم يادواره شهداي مهندس شهرستان كازرون اظهار داشت: مقام معظم رهبري در ديدار با جهادگران بسيجي چهار عامل «عشق، ايمان، بصيرت و همت» را جوهره بسيج سازندگي دانستند و به فرموده معظم له اين عوامل حركت آفرين و تعالي بخش را انقلاب و امام بزرگوار به ملت قدرشناس ايران هديه داده اند و استمرار اين عوامل در سه دهه اخير، باعث استحكام، فراگيري و ثمرات نو به نو و پرطراوت شجره طيبه انقلاب اسلامي شده است.

وي با تاكيد بر مطالعه وصيت نامه شهدا گفت: بايد دليل حضور رزمندگان و شهدا را درجبهه مطالعه كنيم و راه آن ها را ادامه دهيم. 

مسئول كانون بسيج مهندسين كازرون گفت: دشمنان در هشت سال دفاع مقدس از هيچ دشمني عليه ملت ايران فروگذار نكردند، ملت ايران نيز با حضور در همه صحنه‌ها به بدخواهان انقلاب به هيچ دشمني اجازه دست درازي به ايران را نمي دهند. /انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار