صدا و سيما از ايجاد قطب بنديهاي اجتماعي جلوگيري كند
به گزارش گروه اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر روح الله احمدزاده، عصر روز گذشته به همراه معاون سياسي امنيتي و جمعي از مسئولان ستادي استانداري با حضور در صدا و سيماي مركز فارس از بخشهاي مختلف توليد و پخش در اين مركز بازديد كرد و در نشستي صميمي با مدير كل صدا و سيما و جمعي از مديران ارشد اين مركز به بحث و تبادل نظر پرداخت.
احمدزاده در اين ديدار كه بيش از سه ساعت به طول انجاميد در جمع مديران بخشهاي مختلف حوزه صدا و تصوير در مركز فارس گفت: انجام كارهايي كه در مجموعه هاي مختلف استان توسط مديران پيگيري و دنبال مي شود اگر با اخلاص و توجه به خدا باشد، قطعاً موجب باقيات و صالحات نيز مي شود.
وي در جمع مديران صدا و سيماي مركز فارس با اشاره به جايگاه رسانه ملي در كشور اظهار داشت: موفقيت صدا و سيماي مركز فارس به اين است كه به صداي مردم تبديل شود.
مقام عالي دولت در استان فارس با تاكيد بر لزوم توجه دست اندر كاران حوزه رسانه به منويات مقام معظم رهبري اظهار داشت: صدا و سيما با تحقق مطالبات حضرت آقا كه همواره جذب حداكثري و دفع حداقلي است بايد از ايجاد قطب بندي هاي اجتماعي جلوگيري كند.
احمدزاده با اشاره به نقش فوق العاده رسانه ملي در اثر گذاري لايه هاي مختلف اجتماع تصريح كرد: آنچه كه لازمه نهضت نرم افزاري است تنها با به كارگيري و استفاده از ظرفيت هاي نخبگان جامعه فراهم مي شود.
وي ريسك پذير بودن مديران در صدا و سيما را يكي از ويژگي هاي لازم آنها دانست و ادامه داد: مديران صدا و سيما در راستاي تحقق مطالبه حضرت آقا در جذب حداكثري و دفع حداقلي بايد بتوانند برنامه هاي خود را اجرايي كنند.
نماينده عالي دولت در استان فارس با بيان اينكه رسانه به عنوان چرخ چهارم توسعه استان محسوب مي شود اظهار داشت: بدون در نظر گرفتن نقش رسانه ها به ويژه رسانه ملي نمي توان انتظار داشت كه پيشرفت و توسعه استان با سرعت خوبي دنبال شود.
وي همچنين رسالت رسانه ملي در استان را در ايجاد فضاي همدلي و وحدت در استان بسيار موثر دانست و افزود: حاكم كردن فضاي آرامش در استان مهمترين انتظار حضرت آقا است و اين به معناي ناديده گرفتن فضاي نقد در استان نيست.
احمدزاده با بيان اينكه در استان فارس برخي ها فقط كارشان اين است كه حاشيه سازي كنند و روند اقدامات اجرايي و پرشتاب دولت را با سرگرم كردن مديران به جزئيات ناچيز دچار وقفه كنند افزود: هر كس مي خواهد معياري براي ولايت مداري در استان فارس عنوان كند بايد همه مردم را در زير چند ولايت سهيم كند و اينگونه نباشد كه ولايت مداري فقط منحصر به عده اي خاص با ويژگي هاي ظاهري خاص باشد.
احمدزاده گفت: نگاههاي غلط و غير اخلاقي كه با دروغ پراكني برخي افراد در استان وجود دارد بايد با اقداماتي كه در چارچوب اخلاق رسانه اي انجام مي شود خنثي شود.
وي در جمع مديران صدا و سيما با بيان اينكه چابكي و انعطاف پذير بودن ساختار رسانه يكي از منحصر به فردترين ويژگي هاي آن محسوب مي شود تصريح كرد: صدا و سيماي مركز فارس بايد با چابك سازي سيستم ساختاري خود، به الگويي در رسانه ملي تبديل شود.
احمدزاده همچنين با تاكيد بر لزوم جذب و بكارگيري افرادي كه در توانمند سازي ساختار صدا و سيماي مركز فارس موثر هستند تصريح كرد: تخصيص اعتبارات و تجهيز صدا و سيما به دستگاههاي پيشرفته فني و مهندسي به تنهايي نمي تواند در ايجاد روند مثبت، تاثير گذاري فرهنگي رسانه ملي نقش ايفا كند.
وي در ادامه تاكيد كرد: با توجه به اعتقادي كه به نقش صدا و سيما در فرهنگ سازي جامعه دارم در خصوص تامين اعتبارات لازم به صدا و سيماي مركز فارس، از تمام ظرفيت هاي قانوني خود استفاده مي کنم.
احمدزاده در اين ديدار كه به همراه دهقانان معاون سياسي امنيتي و سجادي مشاور استاندار انجام گرفت، بيش از سه ساعت از بخشهاي مختلف، توليد، پخش، مانيتورينگ، استوديوهاي اجراي برنامه هاي صدا و سيما بازديد و از نزديك با ظرفيت ها و پتاسيل هاي توليد برنامه هاي تلويزيوني و راديويي در صدا و سيماي مركز فارس آشنا شد.
وي تصريح كرد: با بازديدي كه از بخشهاي مختلف صدا و سيماي مركز فارس داشته، تصورم نسبت به آنچه كه تا قبل از اين از مركز داشتم عوض شد و رغبت بيشتري براي تامين اعتبارات و تجهيز اين مركز دارم كه به واقعيت نزديك تر است.
لازم به ذکر است: در ابتداي اين نشست صميمي، مديران صدا و سيماي مركز فارس ديدگاهها و مشكلات و دغدغه هاي خود را با استاندار در ميان گذاشته و خواستار توجه ويژه مديريت ارشد استان به رسانه ملي در استان فارس شدند./انتهاي پيام/