به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدحسن قوسیان مقدم در پاسخ به این سوال که چه برنامهای برای تقویت ناوگان امداد و نجات هوایی تا پایان سال جاری دارید، اظهار داشت: تقویت و گسترش سخت افزاری و نرم افزاری ناوگان و ساختار امداد و نجات همواره در اولویت جمعیت هلال احمر است، اما در سالهای اخیر بحرانهای مالی و اقتصادی کشور این جمعیت را نیز در تنگنا قرار داده به گونهای که هم نوسازی و هم نگهداری ناوگان هوایی، خودرویی و تجهیزات هلال احمر با چالش مواجه بوده است.
وی ادامه داد: اکنون جمعیت هلال احمر دارای ۲۴ فروند بالگرد امدادی است که از این تعداد ۲۰ فروند عملیاتی و چهار فروند نیز در حال گذراندن تعمیرات اساسی هستند. همچنین تعداد سه فروند بالگرد زمین گیر جمعیت هلال احمر در ۶ ماه گذشته با استفاده از توان شرکتهای داخلی به چرخه عملیاتی کشور بازگشته و اکنون در حال انجام پروازهای عملیاتی هستند.
سخنگوی جمعیت هلال احمر توضیح داد: در حال حاضر باتوجه به شرایط تحریمی کشور، اولویت اصلی جمعیت هلال احمر نوسازی بالگردهای زمین گیر و تامین قطعات لازم برای این بالگردهای میباشد.
به نقل از ایرنا، اکنون بالگردهای امدادی جمعیت هلال احمر در ۲۸ پایگاه امداد و نجات هوایی در استانهای گلستان، مازندران، آذربایجان شرقی، اردبیل، کرمان، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان غربی، خراسان رضوی، فارس، گیلان، خوزستان، سیستان و بلوچستان، لرستان، خراسان، خراسان شمالی، سمنان، یزد، قم، مرکزی، همدان، بوشهر، هرمزگان، قزوین، اصفهان و تهران حضوری مستمر دارند و در زمانهای بحرانی و وقوع حوادث و س