کد خبر:۹۰۴۳۷۶
جانشین رئیس پلیس راهور ناجا:

ممنوعیت ورود به شهر‌های قرمز و نارنجی کماکان ادامه دارد

سردار حسینی گفت: با توجه به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، ممنوعیت ورود به شهر‌های قرمز و نارنجی کماکان ادامه دارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار سیدتیمور حسینی جانشین رئیس پلیس راهور ناجا اظهار کرد: طبق آخرین وضعیتی که از سوی وزارت بهداشت اعلام شد، ما ۷ شهر قرمز در استان مازندران و خوزستان داریم و ۳۰ شهر نارنجی که در سایر استان‌های کشور پراکنده هستند.

وی ادامه داد: با توجه به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، ممنوعیت ورود به شهر‌های قرمز و نارنجی کماکان ادامه دارد و شهر‌هایی هم که اکنون به وضعیت زرد یا آبی رسیده‌اند، از نظر تردد‌های بین شهری مشکلی ندارند و بلامانع است.

جانشین رئیس پلیس راهور ناجا تصریح کرد: درباره تردد‌های شبانه از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح در تمامی شهر‌های قرمز، نارنجی، زرد و آبی کماکان ممنوعیت تردد داریم.
 
وی افزود: خروج از شهر‌های قرمز و نارنجی به قصد ورود به یک شهر دیگر ممنوعیت دارد و امکان پذیر نیست.

سردار حسینی گفت: کماکان ما جریمه یک میلیون تومانی برای شهر‌های قرمز، جریمه ۵۰۰ هزار تومانی برای شهر‌های نارنجی و جریمه ۲۰۰ هزار تومانی شبانه را داریم و شهروندان باید دقت لازم را داشته باشند.

جانشین رئیس پلیس راهور ناجا بیان کرد: ما یک پیامک اولیه برای کسانی که در راه‌های کشور در ساعت‌ها و موارد غیرمجاز تردد می‌کنند، داریم که پس از آن بررسی‌های لازم را انجام می‌دهیم.

سردار حسینی گفت: ارائه تسهیلات برای ترخیص موتورسیکلت‌های رسوبی تا پایان بهمن ماه ادامه دارد، همچنین تلاش کرده‌ایم که هزینه تمام شده ترخیص به گونه‌ای باشد که کمترین معذوریت و محدودیت را برای مالکان موتورسیکلت‌ها ایجاد کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار