کد خبر:۹۰۳۰۲۶
رئیس پلیس فتا نیروی انتظامی:

اجرای طرح برخورد با اراذل و اوباش در فضای مجازی

رئیس پلیس فتا از اجرای طرح برخورد با اراذل و اوباش در فضای مجازی خبر داد و گفت: بسیاری از اقدامات از زمان گسترش ویروس کرونا به سمت فضای مجازی سوق یافته و مجرمان هم فعالیت هایشان را معطوف به این حوزه کرده اند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو،رئیس پلیس فتا از اجرای طرح برخورد با اراذل و اوباش در فضای مجازی خبر داد و گفت: بسیاری از اقدامات از زمان گسترش ویروس کرونا به سمت فضای مجازی سوق یافته و مجرمان هم فعالیت هایشان را معطوف به این حوزه کرده اند.

 سردار وحید مجید افزود: بیشترین جرایم و مراجعات به پلیس فتا برداشت‌های اینترنتی است و ۹۰ درصد جرایم فضای مجازی در سطح کشور کشف می‌شود.

وی اضافه کرد: پلیس فتا در راستای پیشگیری و کشف جرایم فعالیت‌های خود را در این فضا گسترش داده است و یکی از فعالیت‌های اساسی، بنیادی و ملی رمز پویا است که در سال گذشته اجرا شد و شاهد کاهش وقوع جرایم سایبر به ویژه در حوزه‌های مالی هستیم.

سردار مجید گفت: در هفته‌های اخیر اقداماتی در تکمیل فرآیند رمز پویا با همکاری خوب بانک مرکزی انجام شده است و اکنون اگر پیامی دراین ارتباط برای کاربران ارسال می‌شود، هم مبلغ تراکنش، نوع تراکنش، نام پذیرنده و شماره حساب قید می‌گردد و کاربران می‌توانند اطلاعات را با تقاضای خود تطبیق دهند و اگر مورد تایید بود نسبت به انجام رمز پویا اقدام کنند.

وی افزود: در حوزه پیشگیرانه علاوه بر این اقدام، اقداماتی در حوزه اطلاع رسانی و ارائه هشدار‌های عمومی انجام شده است که ضریب هوشیاری و سواد رسانه‌ای کاربران را افزایش داده و بحمدلله جرایم در فضای سایبر کنترل می‌شود.

رئیس پلیس فتا ناجا در خصوص اقدامات پیشگیرانه پلیس فتا گفت: بر اساس تعریف جرایم در فضای مجازی قدرت کشف پلیس فتا در سطح کشور در این حوزه و مراجعات حضوری ۹۰ درصد است.

سردار مجید با اشاره به اجرای طرح برخورد با اراذل و اوباش در فضای سایبر در سطح کشور گفت: همزمان با اجرای این طرح در فضای سایبر هم، با اقدامات خشونت آمیز برخورد شده و تا کنون بالغ بر ۱۹ هزارو ۳۳۶ مورد رصد عمومی صورت گرفته و موارد غیر مرتبط حذف که از ۳ هزارو ۶۰۰ مورد تمرکز شده بالغ بر ۷۷۶ مورد اقدامات قضائی، دستگیری، احضار، دعوت و سایر اقدامات قانونی انجام پذیرفته است و این طرح کماکان با قدرت اجرا می‌شود.

وی با اشاره به تداوم اجرای طرح برخورد با اراذل و اوباش و جرایم خشن در فضای مجازی، متذکر شد: پلیس فتا ضمن رصد فضای مجازی، با افراد مجرم و متخلف برابر قانون برخورد می‌کند.

رئیس پلیس فتا ناجا با اعلام اینکه افرادی که ناآگاهانه مرتکب اشتباه و تخلف در فضای مجازی شوند مورد توجیه و ارشاد قرار می‌گیرند، بیان داشت: با افرادی که عالمانه و عامدانه در فضای مجازی مرتکب جرم شوند، برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

این مقام مسئول در ادامه در خصوص عملکرد پلیس فتا استان زنجان گفت: با توجه به اینکه پلیس فتا در حوزه‌های مختلف، ماموریت‌ها و برنامه‌های مختلفی دارد، رتبه بندی عملکرد پلیس فتا نیز متفاوت است.

سردار مجید افزود: بر اساس رتبه بندی پلیس فتای استان زنجان در سطح کشور دارای رتبه بسیار خوبی است و جزو رتبه‌های بالا قرار دارد و در خیلی از موارد به عنوان پایلوت اقدامات انتخاب شده است.

رئیس پلیس سایبری کشور اظهار داشت: یکی از اقداماتی که با موافقت سردار فرمانده انتظامی استان زنجان و پیگیری پلیس فتا استان انجام می‌شود این است که پلیس فتا استان در بحث فرهنگ یاران سایبری به عنوان استان پایلوت انتخاب شود و این ظرفیت را دارد که با این اقدام در راستای افزایش سواد رسانه‌ای مردم گام‌های موثرتری بردارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار