کد خبر:۹۰۲۵۲۶

بارش برف در هراز و فیروزکوه

رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا از بارش برف در محور‌های هراز و فیروزکوه خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ احمد شیرانی، درباره آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور گفت: برابر آخرین گزارش‌های دریافتی درحال حاضر شاهد ترافیک سنگین در آزادراه قزوین کرج - تهران حدفاصل پایانه شهید کلانتری تا پل کلاک و محدوده گرمدره هستیم. همچنین وضعیت مشابه در اکثر مقاطع محور شهریار - تهران و بالعکس گزارش شده است.

به گفته رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا در دیگر محور‌ها مشکل ترافیکی خاصی گزارش نشده و تردد به آرامی در حال انجام است.

وی در مورد وضعیت جوی جاده‌ها نیز گفت: بارش پراکنده برف و باران در برخی از محور‌های استان‌های گیلان و مازندران و بارش برف در دو محور اصلی هراز و فیروزکوه گزارش شده است و از این رو به رانندگان توصیه می‌شود، هنگام بارندگی در زمستان در جاده‌های کوهستانی حتما تجهیزات کامل زمستانی خودرو خصوصا زنجیر چرخ را همراه داشته باشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار