آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۵۰۰۳
با خلاقیت‌های بانوان و کودکان

طراحی، ایده پردازی و باز آرایی کوچه‌ها در محله‌های مرکزی تهران آغاز شد

شهردار منطقه ۱۱ تهران گفت: در آستانه نوروز ۱۴۰۰ اجرای طرح "کوچه دوستی " در دو محله قدیمی قلمستان و عباسی با ایده‌های بانوان و کودکان برای بازآرایی کوچه‌های بخش مرکزی شهر آغاز شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شهردار منطقه ۱۱ تهران گفت: در آستانه نوروز ۱۴۰۰ اجرای طرح "کوچه دوستی " در دو محله قدیمی قلمستان و عباسی با ایده‌های بانوان و کودکان برای بازآرایی کوچه‌های بخش مرکزی شهر آغاز شد.

به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، نصراله آبادیان در این باره افزود: از سوی اداره بانوان معاونت اجتماعی و فرهنگی این منطقه، طرح کوچه دوستی با رویکرد ارتقای مشارکت شهروندان، ارتقای حس تعلق محله ای، هویت بخشی به محله‌های قدیمی و.. از طریق تلفیق هنر و خلاقیت، با مشارکت شهروندان به ویژه بانوان در آستانه استقبال از نوروز ۱۴۰۰ اجرا می‌شود.

آبادیانادامه داد: به همین منظور کوچه‌های فودازی و برزگر در محله‌های عباسی و قلمستان برای اجرای طرح انتخاب شده اند و به منظور جلب مشارکت شهروندان و دریافت ایده‌های بدیع و خلاقانه آنان برای ترسیم بر دیوار کوچه‌های مذکور، فراخوان طرح به صورت گسترده در سطح منطقه و شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است.

شهردار منطقه ۱۱ بیان کرد: پس از دریافت ایده‌ها در دبیرخانه منطقه، ضمن پایش و ارزیابی برترین ایده‌ها از لحاظ نوآوری، خلاقیت، القای حس تعلق محله‌ای و... برای اجرا و پیاده سازی وارد فاز اجرایی می‌شود.

او در ادامه مشارکت زنان و کودکان در خلق آثار هنری و به تصویر کشیدن آن در نما‌های بصری محله را از جمله شاخص‌ترین ویژگی‌های طرح "کوچه دوستی" برشمرد و گفت: در این طرح، فضای محله با دستان هنرمند و توانای بانوان مشارکت جو و فعالین محلی، رنگ نشاط و شادابی می‌گیرد.

علاقمندان برای ارسال آثار و اطلاعات بیشتر با اداره بانوان شهرداری منطقه ۱۱ با شماره ۵۵۴۱۳۹۸۹ تماس بگیرند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار