تجليل از 10 فيلم ساز خوزستاني در جشنواره مقاومت
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از روابط عمومي اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان خوزستان، ناصر چناني با اعلام اين خبر اظهار داشت: اين تجليل در حالي صورت مي گيرد که منوط به آوردن مقام در جشنواره نبوده و با هدف تشويق و حمايت از اين فيلم سازان است.
وي همچنين در پاسخ به نارضايتي هنرمندان خوزستاني از پخش نشدن آثار آنان در خود استان گفت: فيلم هاي اکران شده در اين جشنواره بر اساس بسته اي است که براي استان ها تعيين شده و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي خوزستان دخالتي در نمايش يا عدم نمايش اين آثار در خود استان نداشته ضمن اينکه تعدادي از آثار در تالار شهيد آويني اهواز به نمايش در مي آيند.
چناني ادامه داد: علاوه بر تشويق و حمايت اين فيلم سازان پيشنهاد ما اين است كه انجمن سينماي جوان براي اکران آثار اين هنرمندان برنامه ريزي کند و اين فيلم ها نمايش داده شود.
معاون هنري اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان خوزستان با بيان اينکه امسال ارشاد خوزستان متقاضي برگزاري جشنواره دفاع مقدس در خود استان بوده اما وزارت اين پيشنهاد را قبول نکرده است، افزود: حمايت ارشاد خوزستان از توليداتي که با نام دفاع مقدس است حمايت ويژه بوده و نگاه ويژه اي به اين موضوع دارد.
وي خاطرنشان کرد: اين جشنواره مي تواند براي انتقال مفاهيم دفاع مقدس موثر باشد کمااينکه بخش عمده اي از مردم تاريخ خود را از طريق تصوير مشاهده مي کنند و به نسل هاي بعد انتقال مي دهند.
چناني با تاکيد بر اينکه جشنواره فيلم مقاوت موضوعات مختلفي در حوزه ارزش هاي دفاع مقدس و ارزش هاي معنوي مربوط به دفاع مقدس و انقلاب اسلامي را در خود دارد، گفت: اين جشنواره با اين رويکرد مي تواند تاثيرات مختلفي داشته و بر ماندگاري و افزايش معنويت موجود در جامعه نيز تاثير بگذارد.
اين مقام مسئول تصريح کرد: شناساندن ارزش هاي انقلاب اسلامي و دفاع مقدس و همچنين حماسه ملت و شهدايي که با اهداي خون خود نظام و ميهن اسلامي را حفظ کردند و انتقال اين ارزش ها از اهداف جشنواره است./انتهاي پيام/