کد خبر:۹۰۹۸۶۸
شریعتمداری خبر داد

پرداخت ۴۰ هزار میلیارد تومان وام کرونا به کسب وکارها

وزیر کار گفت: ۴۰ هزار میلیارد تومان منابع وام ۱۲ درصد به تمام واحد‌هایی که در دوران کرونا آسیب دیده بودند اختصاص پیدا کرد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، از اواخر سال گذشته با تصمیم گیری و برنامه ریزی کارگروه مقابله با پیامد‌های اقتصادی کرونا تسهیلات کرونایی در چهار بخش خانوار، اشتغال محور، بنگاه محور و وام ودیعه مسکن پرداخت شده است.

در بخش خانوار سرپرستان خانوار وام‌های یک میلیون تومانی دریافت کردند، در بخش تسهیلات اشتغال محور، کسب‌وکار‌های ۱۴ گانه با ثبت‌نام در سامانه کارا، وام ارزان قیمت کرونایی گرفتند، در تسهیلات بنگاه‌محور یا بخشی، بنگاه‌های فعال آسیب دیده از کرونا در حوزه‌های «گردشگری»، «فرهنگ و هنر» و «ورزش و جوانان» به تناسب ابعاد و بازار بنگاه‌ها تسهیلات گرفتند و در بخش وام ودیعه مسکن نیز مستاجران، متناسب با شهر‌های محل سکونت خود در کلان‌شهرها، مراکز استان و شهرستان‌ها تسهیلات حمایتی دریافت کردند.

در مجموع حدود ۵۸ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به آسیب دیدگان کرونا پرداخت شده است که از میان آن‌ها به گفته‌ی محمد شریعتمداری، وزیرکار حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان منابع وام ۱۲ درصد به تمام واحد‌هایی که در دوران کرونا آسیب دیده بودند اختصاص پیدا کرده است.


۹۸۰۰ میلیارد تومان


در بخش کسب‌وکار‌های ۱۴ گانه آسیب دیده از کرونا نیز در دور اول پرداخت‌ها که با عنوان «تسهیلات کرونایی اشتغال محور» انجام گرفته بود، تاکنون ۶.۱ میلیارد تومان به متقاضیان پرداخت شده و با نهایی شدن فرایند پرداخت پرونده‌های متقاضیان به ارزش ۳.۷ هزار میلیارد تومان، تا پایان سال این رقم مجموعا ۹.۸ به هزار میلیارد تومان می‌رسد.


۴۰۰۰ میلیارد تومان


در حوزه تسهیلات بنگاه‌محور یا بخشی سه حوزه «گردشگری»، «فرهنگ و هنر» و «ورزش و جوانان» به ترتیب با ۱۵۰۰ میلیارد تومان، ۸۰۰ میلیارد تومان و ۱۷۰۰ میلیارد تومان مجموعا ۴ هزار میلیارد تومان درخواست تسهیلات داشته‌اند که هم اکنون نیز در جریان پرداخت قرار دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار