به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سیامک بهنام، مدیرکل ارتباطات و ناوبری هوایی شرکت فرودگاه ها با اعلام این خبر اظهار داشت: امسال نصب فیزیکی سامانه ILS جدید فرودگاه رشت و جمع آوری کامل سامانه ILS قدیمی و تعمیر و راهاندازی سامانه DVOR/DME فرودگاه ساری توسط اداره کل ارتباطات و ناوبری هوایی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران انجام شد.
وی ادامه داد: اداره ناوبری برای انجام Commissioning فلایت چک سیستم DVOR/DME فرودگاه ارومیه و سیستم ILS/DME فرودگاه رشت و تعویضDME سایتهای DVOR/DME فرودگاه های اهواز و کرمانشاه و نصب آنتن های لوکولایزر جدید فرودگاه های بندرعباس و اهواز برنامه ریزی کرده است.
* نصب دستگاه های کمک بازرسی X-Ray در چهار فرودگاه کشور
مدیرکل ارتباطات و ناوبری هوایی شرکت فرودگاه ها با اشاره به نصب دستگاه های کمک بازرسی فرودگاه های ایلام، آبادان، تبریز و مهرآباد در سال جاری، افزود: تا پایان امسال توزیع و برنامه ریزی برای نصب دستگاه های کمک بازرسی X-Ray در فرودگاه های کشور از جمله شیراز، اصفهان، زاهدان و بوشهر، پشتیبانی دستگاه های کمک بازرسی فرودگاه ها، ارایه سرویس های پشتیبانی و تعمیراتی به فرودگاه های کیش، عسلویه و امام خمینی(ره)، در دستور کار است.
بهنام به نصب دو دستگاه کمک بازرسی X-ray و چهار دستگاه WTMD در فرودگاه آبادان، نصب یک دستگاه کمک بازرسی X-ray در فرودگاه ایلام، دو دستگاه کمک بازرسی X-ray در فرودگاه تبریز و یک دستگاه کمک بازرسی X-ray در فرودگاه مهرآباد اشاره کرد.
وی گفت: تهیه مشخصات فنی برای خرید دستگاه UPS، تعمیر بردها و یونیت های تجهیزات کمک بازرسی و برگشت آنها به چرخه عملیاتی و جمع آوری و بازسازی تجهیزات کمک بازرسی فرودگاه های پرترافیک و نصب در فرودگاه های کم ترافیک توسط اداره ایمنی از ابتدای امسال انجام شده است.
مدیرکل ارتباطات و ناوبری هوایی شرکت فرودگاه ها افزود: انجام اقدامات تعمیراتی بر روی بردها و یونیت های معیوب، ارسال قطعات مورد نیاز فرودگاه ها جهت عملیاتی کردن تجهیزات کمک بازرسی، ارایه مشاوره تلفنی جهت رفع عیب تجهیزات کمک بازرسی و همکاری با یگان های بهره بردار از تجهیزات کمک بازرسی است.
* ایجاد تغییرات لازم بر روی کنسول های اپروچ فرودگاه مهرآباد
بهنام اظهار داشت: اداره مهندسی سامانه های ارتباطی و زیرساخت ارتباطات به عنوان یکی از اداره های زیرمجموعه اداره کل ارتباطات و ناوبری هوایی، وظیفه برقراری زیرساخت ارتباطات کلامی رادیویی و HOT LINE و همچنین نگهداری، تعمیرات و پشتیبانی همه تجهیزات ارتباطی را بر عهده دارد.
وی گفت: واحد سوئیچینگ و رادیو امسال موفق شد ایجاد تغییرات لازم بر روی کنسول های اپروچ فرودگاه مهرآباد و چیدمان آنها و برقراری ارتباطات مربوط به تکنیکال بلاک به نصب و راه اندازی کنسول مراقبت پرواز فرودگاه خوی و انتقال سامانه سوئیچینگ ریتیون بر روی آن، را انجام دهد.
مدیرکل ارتباطات و ناوبری هوایی شرکت فرودگاه ها افزود: همچنین نصب و راه اندازی کنسول مراقبت پرواز فرودگاه بندرلنگه، نصب و راه اندازی ایستگاه فرستنده و اتاق تجهیزات تکنیکال بلاک فرودگاه ابوموسی، جانمایی و جابه جایی کنسول های برج مراقبت پرواز فرودگاه اهواز و جانمایی و تست آنتن های مربوط به فرستنده و گیرنده RCAG فرودگاه جیرفت از دیگر اقدامات واحد سوئیچینگ و رادیو است.
* اجرای مرحله اول ساخت پروژ برج موبایل مراقبت پرواز توسط شرکت داخلی
بهنام افزود: واحد مرکز کنترل فضای کشور، اداره مهندسی سامانه های ارتباطی و زیرساخت ارتباطات امسال اقداماتی را از جمله مبادله قرارداد تامین پهنای باند ماهواره ای و پشتیبانی 24 ساعته از تجهیزات منصوبه در ایستگاه های راداری و RCAG و همچنین مرکز کنترل فضای کشور، را در دستور کار قرار داد.
وی گفت: از جمله توفیق های کارگاه ارتباطی اداره مهندسی سامانه های ارتباطی و زیرساخت ارتباطات در سال جاری می توان به تحویل 200 دستگاه رادیو خودرویی AM آیکام خریداری شده از شرکت صا ایران به انبار تدارکات شرکت فرودگاه ها، انجام SAT مرحله اول ساخت پروژ برج موبایل مراقبت پرواز توسط شرکت صا ایران و هماهنگی جهت انتقال آن به مرکز کنترل فضای کشور برای انجام عملیات SAT، اشاره کرد.
مدیرکل ارتباطات و ناوبری هوایی شرکت فرودگاه ها در معرفی اقدامات انجام شده در اداره مهندسی سامانه های نظارتی و اتوماسیون مدیریت ترافیک هوایی گفت: در این راستا می توان به رفع عیب از سامانه اتوماسیون رادار مرکز کنترل، رفع عیب از سامانه های راداری و پشتیبانی فنی از اتوماسیون های رادار تقرب فرودگاهی اشاره کرد.