کد خبر:۹۱۱۹۲۰

کنگره تحولات ژئواستراتژیک و ژئوپلیتیک جنوب غرب آسیا در قرن ۲۱ برگزار می‌شود

ریاست سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح از برگزاری کنگره تحولات ژئواستراتژیک و ژئوپلیتیک جنوب غرب آسیا در قرن ۲۱، خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر سرتیپ دوم مجید فخری ریاست سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح از برگزاری کنگره‌ای با عنوان تحولات ژئواستراتژیک و ژئوپلیتیک جنوب غرب آسیا در قرن ۲۱، خبر داد و گفت: این سازمان کنگره مذکور را با همکاری انجمن ژئوپلیتیک ایران و با هدف احصا، بررسی و ارایه عناصر جدید و موثر ژئوپلیتیک جنوب غرب آسیا و با حضور مسئولین کشوری و لشکری، پژوهشگران و صاحبنظران جغرافیای سیاسی برگزار خواهد کرد.

امیر سرتیپ دوم مجید فخری با اعلام برگزاری کنگره‌ی تحولات ژئواستراتژیک و ژئوپلیتیک جنوب غرب آسیا در قرن ۲۱، اظهار داشت: سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح با بیش از نیم قرن سابقه مرجعیت در ارائه خدمات و تحلیل‌های جغرافیایی با همکاری انجمن ژئوپلیتیک ایران با هدف احصا، بررسی و ارایه عناصر جدید و موثر ژئوپلیتیک جنوب غرب آسیا در تاریخ ۲۷ بهمن سال جاری در محل سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح برگزار خواهد کرد.

رئیس شورای راهبردی کنگره مذکور تلفیق رویکرد‌های تحلیلی جغرافیای سیاسی و اندیشه‌های مرتبط با تحقق تمدن نوین اسلامی همراه با ایجاد جریان فهم کاربردی در این راستا را از اهداف دیگر برگزاری این کنگره دانست.

فخری در ادامه با تشریح محور‌های همایش افزود درجریان این رویداد علمی بیش از ۷۰ مقاله برتر در ۴ میزگرد تخصصی عبارتند از مفاهیم و بنیان‌های نظری مطالعات ژئوپلیتیک جنوب غرب آسیا، مطالعات کاربردی در ژئوپلیتیک جنوب غرب آسیا، تحولات ژئوپلیتیکی جنوب غرب آسیا و ایران و ژئوپلیتیک منطقه جنوب غرب آسیا که در کل به ۱۶ زیر محور تقسیم می‌شوند که این موضوعات توسط نخبگان جغرافیای سیاسی به بحث گذاشته می‌شود.

ریاست سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح تاکید کرد که پژوهشگران و علاقمندان می‌توانند بصورت غیر حضوری و مجازی با مراجعه به سایت انجمن ژئوپلیتیک در این همایش شرکت نمایند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار